Το αυτόκινητο είναι εμπνευσμένο από την εταιρεία CrossOut και δημιουργήθηκε από τον ανεξάρτητο σχεδιαστικό οίκο YasidDesign.

Το αυτόκινητο είναι εμπνευσμένο από την εταιρεία CrossOut και δημιουργήθηκε από τον ανεξάρτητο σχεδιαστικό οίκο YasidDesign.

To Nissan GT-R της «Αποκάλυψης»

3.571 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2017)

Θα ήθελες να είχες το GT-R σου όταν ο «κόσμος» ερχόταν στο τέλος του; Δες το πως θα μπορούσε να μοιάζει.

Mπορεί κάποιος να περάσει αυτό εδώ το Nissan GT- R για ένα αυτοκίνητο που θα παίξει σε ταινία ή καποιο project αλλα δυστυχως πρόκειται μόνο για ένα ψηφιακό σχέδιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το αυτόκινητο είναι εμπνευσμένο από την εταιρεία CrossOut και δημιουργήθηκε από τον ανεξάρτητο σχεδιαστικό οίκο YasidDesign. Όλο το αμάξωμα είναι λιτό και έχει εξοπλιστεί με νέα φτερά και στις τέσσερις πλευρές για να υποστηρίζει το σύνολο των «όπλων» που θα χρειαζόταν κάποιος σε μια περίοδο «Αποκάλυψης» όπου ο κόσμος θα έφτανε στο τέλος του…
 
Στην πραγματικότητα, το Nissan GT-R ανανεώθηκε το περασμένο έτος με φρεσκαρισμένη εμφάνιση στον εξωτερικό και τον εσωτερικό τομέα. Ο κινητήρας του GT-R παραμένει ο V6 24βάλβιδος twin-turbo της Nissan στα 3,8 λίτρα, ο οποίος έρχεται με ακόμη περισσότερη δύναμη 573 ίππων (+23 PS), αλλά και με αυξημένη ροπή 633 Nm. Συνδυάζεται με ένα επίσης βελτιωμένο 6τάχυτο αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο προσφέρει ακόμη πιο ομαλές αλλαγές σχέσεων και λιγότερο θόρυβο. Τέλος, η Nissan τονίζει ότι έχει βελτιωθεί περαιτέρω και ο ήχος από τον κινητήρα, προσθέτοντας νέες εξατμίσεις τιτανίου με σύστημα ενεργούς ηχητικής βελτίωσης.

Πώς σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto