Το Opel Crossland ξεπέρασε τα 500.000 μοντέλα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Opel Crossland ξεπέρασε τα 500.000 μοντέλα

1.632 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2022)

Το ορόσημο των 500.000 μονάδων ξεπέρασε το Opel Crossland μέσα σε περίπου πέντε χρόνια από την ημέρα που λανσαρίστηκε!

Ορόσημο με πάνω από μισό εκατομμύριο μονάδες

Το 2017 το Opel Crossland έκανε το ντεμπούτο του στις αγορές, όντας το νέο compact SUV της γερμανικής μάρκας. Το μοντέλο αν και προστέθηκε σε μία δύσκολη κατηγορία με αρκετούς ανταγωνιστές κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο, που πλέον πέντε χρόνια μετά η Opel ανακοίνωσε πως ξεπέρασε το φράγμα των 500.000 μονάδων που έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχεδιαστική υπογραφή Opel Vizor

Το Crossland υιοθετεί τη χαρακτηριστική νέα σχεδιαστική γλώσσα της Opel, που περιλαμβάνει στοιχεία όπως το Vizor. Η μάσκα διατρέχει το εμπρός τμήμα ως ενιαίο στοιχείο, διευρύνοντας οπτικά το πλάτος του, ενώ το πίσω τμήμα έχει έντονο και ταυτόχρονα καθαρό σχεδιασμό.

Με συρόμενα πίσω καθίσματα

Στην καμπίνα ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Crossland είναι τα διαιρούμενα σε αναλογία 60/40 πίσω καθίσματα, που μπορούν να μετακινηθούν κατά τον διαμήκη άξονα σε μια διαδρομή 150 χιλιοστών, ανάλογα με την έκδοση. Ως αποτέλεσμα, η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αυξάνεται από 410 σε 520 λίτρα! Με τα πίσω καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.255 λίτρα. Επιπλέον, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης που καθιστούν την οδήγηση ξεκούραστη και ασφαλή. Μεταξύ των στάνταρ συστημάτων υποβοήθησης ξεχωρίζουν τα Cruise Control και Speed Limiter, Lane Keep Assist και Traffic Sign Recognition, καθώς και οι λαμπεροί προβολείς LED.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda