Το Peugeot 308 GT Castagna αποτίει φόρο τιμής στο πράσινο
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Peugeot 308 GT Castagna αποτίει φόρο τιμής στο πράσινο

3.702 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2022)

Ένα Peugeot 308 GT άλλαξε εμφάνιση μέσα και έξω από τους ανθρώπους της Carrozzeria Castagna Milano σηκώνοντας μεγάλη κουβέντα για το αν το τελικό αποτέλεσμα καλλώπισε ή ασχήμυνε το γαλλικό μικρομεσαίο.

Το ιδιαίτερο Peugeot 308 GT

Ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές αμαξωμάτων αυτοκινήτων στον κόσμο, η Carrozzeria Castagna Milano, συνεχίζει να απασχολεί με τα έργα της. Όντας λοιπόν έτοιμη να συμμετάσχει στο Mobile Salon του Μιλάνο αποφάσισε να παρουσιάσει το Peugeot 308 GT Castagna ως «φόρο τιμής στο πράσινο».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξωτερικό με δύο αποχρώσεις του πράσινου

Όπως βλέπουμε στο αμάξωμά του, το 308 φέρει πλέον δύο διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου. Το κυρίως χρώμα είναι το γυαλιστερό πράσινο του δάσους, ενώ γύρω από τους θόλους των πίσω τροχών, στα μαρσπιέ, χαμηλά στον μπροστινό προφυλακτήρα και κάτω από τα οπίσω φωτιστικά σώματα είναι βαμμένο με μία πολύ ανοιχτή απόχρωση του πράσινου.

Πράσινο και καφέ δέρμα στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό η Castagna Milano ως φόρος τιμής στο πράσινο, η οροφή, οι μπροστά κολόνες και το ταμπλό είναι όλα επενδυμένα με πράσινο σουέτ. Χαμηλότερα στο ταμπλό και στα πάνελ των θυρών το πράσινο συμπληρώνεται από γκρι σουέτ που συνδυάζεται με δέρμα σε χρώμα καραμέλας. Τέλος το παρών δίνει και το σκούρο καφέ δέρμα που βλέπουμε να έχει τοποθετηθεί στα καθίσματα, κατά μήκος του πλαισίου της πόρτας και στο τιμόνι.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
skoda