5 φωτογραφίες »

Ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,0 λίτρων αποδίδει τώρα 730 άλογα και 920 Nm ροπής.

Το RS7-R της ABT

3.126 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2020)

Αυτό είναι το κορυφαίο βελτιωτικό πακέτο της ABT Sportsline για το Αudi RS7 Sportback. Πώς σου φαίνεται;


Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την στιγμή που η ABT Sportsline παρουσίασε το πρώτο της βελτιωτικό πακέτο για το νέο Audi RS7 Sportback αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον διάσημο βελτιωτικό οίκο για τα μοντέλα του VW Group να προχωρήσει στην αποκάλυψη του πραγματικά ακραίου RS7-R.

Ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,0 λίτρων αποδίδει τώρα 730 άλογα και 920 Nm ροπής (η προηγούμενη βελτίωσε έφερνε την ιπποδύναμη στα 690 άλογα), ωστόσο αυτό που κάνει το RS7-R να ξεχωρίζει είναι οι αναβαθμίσεις που έχουν λάβει χώρα στην εξωτερική του εμφάνιση.

Η ABT δίνει νέο «χρώμα» στο αμάξωμα του αυτοκινήτου μέσω της τεχνικής του wrapping ενώ ακόμα το εξοπλίζει με νέους διαχύτες εμπρός και πίσω, αεροδυναμικά βοηθήματα, νέο σετ από 22άρες ζάντες και νέο σύστημα εξάτμισης με τετραγωνισμένες απολήξεις. Η καμπίνα έχει και αυτή αναβαθμιστεί πάντως με ανθρακόνημα και δέρμα.

Ο οίκος δεν αναφέρει πόσα δευτερόλεπτα χρειάζεται το RS7-R γα να πετύχει το 0-100, σίγουρα πάντως χρειάζεται λιγότερα από τα τα 3,6 δλ. που ανακοινώνει η Audi για το εργοστασιακό RS7 των 600 ίππων.

Η προσοχή της ABT στρέφεται τώρα στο RS6-R που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μετά τα μέσα του Απριλίου.
 

Hyundai
OPEL