• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

To Renault Clio με όφελος έως 2.500 ευρώ και προνομιακό επιτόκιο 3,9%

4.593 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/3/2021

Η πρόταση της Renault στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων προσφέρεται πλέον με προνομιακό επιτόκιο 3,9% και όφελος που μπορεί να φτάσει τις 2.500 ευρώ.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Το Renault Clio, με 30 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας του. 

Η νέα γενιά του Renault Clio διατίθεται με μία πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικού (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode).

Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα LPG, συνδυάζει έναν υπερσύγχρονο κινητήρα βενζίνης τεχνολογίας Formula1 με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 100 ίππους αλλά, κυρίως, μια μέγιστη ροπή της τάξεως των 170 Nm, που είναι διαθέσιμη μόλις από τις 2.000 σ.α.λ. ώστε να κινείται με άνεση στις χαμηλές ταχύτητες, μέσα στην πόλη. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού καυσίμου αλλά και την περιορισμένη κατανάλωση που συνεπάγεται αυτονομία έως 1.185χλμ. με τις δύο δεξαμενές καυσίμου γεμάτες, η πρόταση της Renault στην κατηγορία των μικρών αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς.

Η Renault προσφέρει τώρα το Clio με ένα ξεχωριστό πακέτο προνομίων με συνολικό όφελος έως 2.500 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, όποιος το επιλέξει εξασφαλίζει:
  • Έκπτωση Πελάτη
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Επιδότηση ανταλλαγής
  • Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault,
  • Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
  • Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες
Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή, και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί πως σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει μια τουλάχιστον επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, με ακόμη μεγαλύτερο κέρδος σε κόστος χρήσης.

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO