Σας αρέσει;

Το SEAT Tarraco CUPRA R;

15.580 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2019)

Η Χ-Τοmi έβαλε τα δυνατά της και παρουσίασε την πρόταση της για την CUPRA R έκδοση του ολοκαίνουριου Τarraco. Πώς σας φαίνεται;

Η SEAT παρουσίασε πρόσφατα το νέο Tarraco και τώρα ήρθε η ώρα της X-Tomi Design να δημιουργήσει την ψηφιακή πρότασή της για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο στην CUPRA R έκδοση του.

Το ψηφιακό SEAT Tarraco CUPRA R στην ψηφιακή αυτή εικόνα υιοθετεί γιγάντιους αεραγωγούς, μαύρες λεπτομέρειες στην γρίλια ενώ σε όλο το αμάξωμα το μάτι πέφτει αμέσως στο χάλκινο χρώμα που έχει δυναμική παρουσία στον πρόβολο και τις ζάντες του μοντέλου υψηλών επιδόσεων.
Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα μπορούσε να εξοπλιστεί το Tarraco CUPRA R, μια πρώτη επιλογή θα ήταν ο bi-turbo 2λιτρος diesel κινητήρας των 240 ίππων που αναμένουμε να εξοπλίσει το Kodiaq RS, ενώ στην βενζίνη, ο 2λιτρος ΤSI των 310 ίππων του Leon CUPRA R θα μπορούσε εύκολα να προσφέρει την απαραίτητη ισχύ για ένα τέτοιο μεγάλο SUV.
 

Ποιες είναι οι πιθανότητες όμως η SEAT να κατασκευάσει, μέσω της CUPRA που έγινε πρόσφατα ανεξάρτητη, ένα Tarraco CUPRA R; Με το CUPRA Ateca να έχει ήδη παρουσιαστεί και τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η εταιρεία ετοιμάζει και μια έκδοση υψηλών επιδόσεων για το Arona, θεωρείται απίθανο να γίνει κάτι παρόμοιο και για το Tarraco.

Eσείς τι λέτε; Θα θέλατε να αποκτήσει μια τέτοια έκδοση στο μέλλον;

Toyota
test center