• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Skoda Citigo ήταν η «παλέτα» που χρησιμοποίησαν 22 σπουδαστές από το καλοκαιρινό σχολείο της τσέχικης εταιρείας, μεταμορφώνοντας το μίνι μοντέλο σε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον.

Τα παιδιά ονόμασαν το μοντέλο τους Element και είναι ένα ηλεκτρικό buggy. Περισσότερες από 1.500 ώρες χρειάστηκαν για να κοπεί η οροφή του Citigo, να αφαιρεθούν τα πίσω καθίσματα και να μπει ο ηλεκτρικός κινητήρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Citigo δέχεται μετατροπή, καθώς το 2014 το CitiJet είχε παρουσιαστεί στο Wοrthersee.

Το Element αποτελεί ουσιαστικά το δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο της Skoda, μετά από το Vision E που είδαμε τον περασμένο Απρίλιο στη Σαγκάη.

Το Skoda Citigo ως ηλεκτρικό buggy

Διαβάστηκε από 2010 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Μια ομάδα σπουδαστών της Skoda αφιερώνει 1.500 ώρες, μεταμορφώνοντας το Citigo σε ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό buggy. Ας ρίξουμε μια ματιά στο Element…

 
Το Skoda Citigo ήταν η «παλέτα» που χρησιμοποίησαν 22 σπουδαστές από το καλοκαιρινό σχολείο της τσέχικης εταιρείας, μεταμορφώνοντας το μίνι μοντέλο σε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον.
 
Τα παιδιά ονόμασαν το μοντέλο τους Element και είναι ένα ηλεκτρικό buggy. Περισσότερες από 1.500 ώρες χρειάστηκαν για να κοπεί η οροφή του Citigo, να αφαιρεθούν τα πίσω καθίσματα και να μπει ο ηλεκτρικός κινητήρας. Το προφίλ του αυτοκινήτου είναι εντελώς αλλαγμένο.
   
Το Element αποτελεί ουσιαστικά το δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο της Skoda, μετά από το Vision E που είδαμε τον περασμένο Απρίλιο στη Σαγκάη. Προφανώς το δημιούργημα των παιδιών δεν προορίζεται για την παραγωγή.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Citigo δέχεται μετατροπή, καθώς το 2014 το CitiJet είχε παρουσιαστεί στο Wοrthersee, ενώ ένα χρόνο αργότερο μια pick-up εκδοχή της Fabia, βαπτίστηκε Funstar. Πέρσι, μια μοναδική coupe έκδοση του Rapid έκανε την εμφάνισή της, η Atero.

Tags: SKODA CITIGO