• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο ψηφιακό σχέδιο.

Tο Suzuki Ignis facelift;

7.782 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/8/2019
 

Αυτή είναι η πρώτη ψηφιακή εικόνα για το πως θα μοιάζει το ανανεωμένο Ignis που αναμένεται να λανσαριστεί σύντομα. Πώς σας φαίνεται;

Με τις φήμες να κάνουν λόγο πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η Suzuki θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του Ignis, o ανεξάρτητος σχεδιαστής Shoeb Kalania παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μοιάζει το μικρό SUV παίρνοντας ως βάση τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο σχεδιαστής έδωσε στο φως μια μόνο εικόνα για το μοντέλο με στόχο να δοθεί έμφαση στην σχεδίαση του εμπρός μέρους του. Εκεί, το μάτι πέφτει αμέσως πάνω στην νέας σχεδίασης γρίλια που έχει πλέον πάνω της περισσότερο χρώμιο ενώ από κάτω της βρίσκεται ένας νέος προφυλακτήρας που προσφέρει στο αυτοκίνητο πιο off-road στυλ. Ελαφρώς αλλαγμένοι είναι οι προβολείς χαμηλά ενώ και οι ζάντες έχουν νέα σχεδίαση. Μεγάλες αλλαγές στο υπόλοιπο αμάξωμα δεν φαίνεται να υπάρχουν, με εξαίρεση τα μαύρα προστατευτικά στο πλαϊνό μέρος των θυρών χαμηλά.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων με την οποία θα διατίθεται το ανανεωμένο Ignis όταν αυτό έρθει στην Ελλάδα δύσκολα θα έχει νέες προσθήκες. Αυτό σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα προσφέρεται με έναν βενζινοκινητήρα των 1.200 κ.εκ απόδοσης 90 ίππων με ή χωρίς το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS που προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερες εκπομπές αερίων ρύπων.

Στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή το προ-ανανέωσης μοντέλο πωλείται από 11.680 ευρώ.
 

7 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  IGNIS