Με αυτή την επετειακή έκδοση η Khn Design τιμά την κληρονομιά του Defennder.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με αυτή την επετειακή έκδοση η Khn Design τιμά την κληρονομιά του Defennder.

“Το Τέλος” του Defender

3.007 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2017)

Επετειακή έκδοση από τον βελτιωτικό οίκο Kahn Design

Το Land Rover Defender δε χρειάζεται συστάσεις. Οι ρίζες του φτάνουνε μέχρι το μακρινό 1948 και τη σειρά 1, αλλά η παραγωγή του σταμάτησε τον Ιανουάριο του 2016. Και ενώ περιμένουμε από τη Land Rover να φανταστεί πώς μπορεί να είναι το Defender του 21ου αιώνα το 2018, ο βελτιωτικός οίκος Kahn Design παρουσίασε στη Γενεύη μια τροποποιημένη εκδοχή για να αποδώσει τιμή στο σημαντικό αυτό 4x4.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε πολυτελή υλικά όπως δέρμα και ξύλο.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε πολυτελή υλικά όπως δέρμα και ξύλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μετά το ένα και μοναδικό μοντέλο που παρουσίασε το 2016 στην έκθεση του Λονδίνου, η Kahn Design παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την έκθεση “The End”. Σχεδιάστηκε ως φόρος τιμής στο Defender, είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα και δανείζεται στοιχεία από το Last Edition.Μόνο 25 αντίτυπα θα παραχθούν.Οι επίσημες τιμές στην Αγγλία ξεκινάνε από 105.0010 ευρώ  και το πράγμα μπορεί να ανέβει πολύ περισσότερο καθώς η Kahn Design μπορεί να κάνει τροποποιήσεις ώστε το The End να ταιριάζει στα ιδιαίτερα γούστα του κάθε πελάτη. Θα βγαίνει τόσο σε δεξιοτίμονο όσο και σε αριστεροτίμονο και θα φοράει έναν turbo diesel κινητήρα 2.2 λτ. με απόδοση 122 ίππων και ροπή που φτάνει τα 360 Nm.

Το χρώμα που βλέπουμε λέγεται French Racing Blue και εξοπλίζεται με ζάντες αλουυμινίου 20 ιντσών σε απόχρωση Mondial Volcanic Black και ελαστικά διαστάσεων 275x55x20. Το χρώμα της οροφής αποκαλείται black satin και ενσωματώνει μια πανοραμική γυάλινη οροφή. Στο εσωτερικό συναντάμε πολύ δέρμα, βουρτσισμένο αλουμίνιο για τα πεντάλ και τιμόνι φτιαγμένο από ξύλο.

Ο Afzal Kahn, ιδιοκτήτης της Kahn Design δήλωσε: “Η έκδοση The End του Defender ήταν αρχικά να παραχθεί μόνο σε ένα αντίτυπο. Επειδή η παραγωγή του Defender θα τελείωνε θέλησα να γιορτάσω την κληρονομιά αυτού του ξεχωριστού αυτοκινήτου με μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής. Είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση που κάνουμε το λανσάρισμα στην έκθεση της Γενεύης.”
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw