13 φωτογραφίες »

Οι δύο οδηγοί της Toyota και του WRC, Elfyn Evans και Jari-Matti Latvala ήταν αυτοί που έδειξαν μέρος των ικανοτήτων του ισχυρού Yaris.

«Σάρωσε» στο Goodwood το νέο Toyota GR Yaris

4.835 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2020)

Το ντεμπούτο του στο ευρωπαϊκό κοινό έκανε το νέο «καυτό» Toyota GR Yaris, το οποίο βρέθηκε στο Goodwood Speed Week του Ηνωμένου Βασιλείου και οδηγήθηκε από τους μετρ του είδους Elfyn Evans και Jari-Matti Latvala.


Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθότι σας είχαμε ενημερώσει για την παρουσία του μοντέλου στην εκδήλωση, η οποία μετά την ακύρωση του Goodwood Festival of Speed ​​και του Revival λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, διοργανώθηκε συνδυάζοντας στοιχεία και από τις δύο εκδηλώσεις, ωστόσο χωρίς την παρουσία θεατών.
 
Οι δύο οδηγοί της Toyota και του WRC, Elfyn Evans και Jari-Matti Latvala ήταν αυτοί που έδειξαν μέρος των ικανοτήτων του ισχυρού μικρού ενθουσιάζοντας τους ελάχιστους που είχαν την τύχη να το δουν από κοντά, αλλά και όλους όσους παρακολούθησαν τις εξελίξεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Goodwood Speed ​​Week.
 
Να θυμίσουμε πως κάτω από το καπό του GR Yaris κρύβεται ένας ισχύρος 3κύλινδρος 12βάλβιδος  turbo κινητήρας βενζίνης 1,6 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 261 ίππους και 360  Nm ροπής. Η ισχύς διοχετεύεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων και του νέου συστήματος τετρακίνησης το οποίο η Toyota ονομάζει GR-FOUR . 
 
Το εν λόγω μοντέλο είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας και όποιος θέλει να το αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλλει 42.670 ευρώ. 

peugeot
NISSAN