Το VW ID. Xtreme είναι ένα τετρακίνητο ηλεκτρικό off-road!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το VW ID. Xtreme είναι ένα τετρακίνητο ηλεκτρικό off-road!

2.076 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2022)

Το πιο ακραίο ID.4 παρουσίασε η Volkswagen, αποκαλύπτοντας το VW ID. Xtreme Concept, το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα με την σκληροπυρηνική του εμφάνιση.

Με βάση το ID.4 GTX

Το νέο πρωτότυπο VW ID. Xtreme παρουσίασε η γερμανική μάρκα. Το νέο μοντέλο βασίζεται στο ID.4 GTX, με την μάρκα πιθανώς να θέλει μέσω αυτού να κάνει την προεπισκόπηση εργοστασιακών αναβαθμίσεων και αξεσουάρ που θα διαθέσει στη συνέχεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 18άρες ζάντες και off-road εξοπλισμό

Από τη στιγμή που το ID. Xtreme Concept έχει ως βάση του το ID.4 GTX σημαίνει ότι εξοπλίζεται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Το πρωτότυπο πατάει σε ζάντες 18 ιντσών που συνδυάζονται με ελαστικά εκτός δρόμου. Αξίζει να σημειωθεί πως αναβαθμισμένη είναι και η ανάρτηση, σε σύγκριση με το ID.4 GTX παραγωγής, αυξάνοντας έτσι την απόστασή του από το έδαφος. Από κει και πέρα ο τροποποιημένος μπροστινός προφυλακτήρας είναι ενισχυμένος με μία σιδερένια μπάρα, ενώ τα φαρδύτερα μπροστινά φτερά κατά 50 χιλιοστά και η LED μπάρα με τα φώτα συμπληρώνουν την δυναμική εμφάνιση εκτός δρόμου.

Εσωτερικό με Alcantara

Η Volkswagen σημειώνει πως ανέπτυξε έναν ειδικό θόρυβο για να εκπέμπει το αυτοκίνητο προκειμένου να γίνεται αντιληπτό και δια της ακοής, ενώ στην καμπίνα υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά με τη μορφή ένθετων Alcantara, νέα καθίσματα και πορτοκαλί πινελιές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto