H Venucia, μια εταιρεία που έχει δημιουργηθεί από την Dongfeng Νissan, παρουσίασε το δικό της SUV στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο κάτω από την ονομασία X.

Πρόκειται για ένα επιβλητικό μοντέλο.

Πίσω, αν και δεν έχει δημοσιευτεί κάποια εικόνα, φαίνεται πως τα φωτιστικά σώματα έχουν έντονες επιρροές στην σχεδίαση τους από την Range Rover.

Mαζί του, η Venucia παρουσίασε και μια ανανεωμένη έκδοση του T90, που πρωτοείδαμε πριν τρία περίπου χρόνια.

Tο Χ & το Τ90 της Venucia

2.110 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2018)

Δυναμική ήταν η παρουσία της Venucia στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο. Διαβάστε τι μοντέλα παρουσίασε.

H Venucia, μια εταιρεία που έχει δημιουργηθεί από την Dongfeng Νissan, παρουσίασε το δικό της SUV στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο κάτω από την ονομασία X.

Πρόκειται για ένα επιβλητικό μοντέλο χάρη στην γιγάντια κυψελωτή γρίλια του, λεπτά φωτιστικά σώματα και μεγάλες λείες επιφάνειες ενώ ξεχωρίζει και λόγω της έλλειψης των παραδοσιακών καθρεπτών. Πίσω, αν και δεν έχει δημοσιευτεί κάποια εικόνα, φαίνεται πως τα φωτιστικά σώματα έχουν έντονες επιρροές στην σχεδίαση τους από την Range Rover.
 
Mαζί του, η Venucia παρουσίασε και μια ανανεωμένη έκδοση του T90, που πρωτοείδαμε πριν τρία περίπου χρόνια. Εξωτερικά πρόκειται για το ίδιο μοντέλο, στον εσωτερικό διάκοσμο όμως, προσφέρεται πλέον δίτονο εσωτερικό και νέο σύστημα infotainment με μια μεγαλύτερη οθόνη, wi-fi hotspot, φωνητικές εντολές, σύστημα πλοήγησης κ.α.

Τέλος, το μοντέλο εξοπλίζεται με νέα συστήματα τεχνολογίας ενώ η εταιρεία αναφέρει πως έχει αντικαταστήσει το 2λιτρο μοτέρ ατμόσφαιρας με καινούριο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.
 

Toyota
moto