H 8η γενιά του γερμανικού μικρομεσαίου θα είναι «φορτωμένη» με τεχνολογία.

Το αληθινό εσωτερικό του νέου VW Golf

29.950 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Το εσωτερικό του νέου Volkswagen Golf διέρρευσε και επιβεβαίωσε πως η 8η γενιά του γερμανικού μικρομεσαίου θα είναι «φορτωμένη» με τεχνολογία.

Πριν από δύο ημέρες σας παρουσιάσαμε κατΆ αποκλειστικότητα το εσωτερικό της 8η γενιάς του Volkswagen Golf και μία ημέρα αργότερα δύο teaser σκίτσα (μία του εσωτερικού και άλλη μία του εξωτερικού) ήρθαν να δώσουν μια πρώτη επιβεβαίωση σε αυτά που σας είχαμε αναφέρει.
 
Αν και τα σκίτσα πολλές φορές διαφέρουν από τη πραγματική εικόνα, αυτό δε συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με τo ρεπορτάζ του autotriti.gr να επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά, καθώς ήρθαν στη δημοσιότητα κατασκοπευτικές εικόνες από τα εσωτερικό του επερχόμενου VW Golf Mk8.
 
Σε αυτές φαίνεται ξεκάθαρα πως η καμπίνα του επερχόμενου Golf θα είναι γεμάτη με τεχνολογία με βασικό χαρακτηριστικό δύο οθόνες αφής που πλαισιώνουν τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή να πούμε πως το μοντέλο υιοθετεί ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό που αποφεύγει την παραδοσιακή λογική των περισσοτέρων αυτοκινήτων με πολλά μπουτόν.
 
Τα περισσότερα συστήματα θα ελέγχονται μέσα από τη μεγάλη οθόνης αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών και βρίσκεται δεξιά από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Κοιτώντας προσεκτικά φαίνεται πως οι άνθρωποι της μάρκας πολύ έξυπνα κάτω από την οθόνη έχουν προσθέσει ένα μικρό πλαίσιο, το οποίο πιθανότατα θα χρησιμεύει για την ρύθμιση του κλιματισμού.
 
Τόσο η μεγάλη οθόνη, όσο και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, με τη βοήθεια ενός μαύρου πλαισίου ενώνονται με μία μικρότερη οθόνη που βρίσκεται στο αριστερό χέρι του οδηγού μέσω της οποίας πιθανότατα θα μπορεί ο οδηγός να ρυθμίζει τα φωτιστικά σώματα, ή να ενημερώνεται για άλλες πληροφορίες, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί ο ρόλος της.
 
Τέλος κάτω από το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας υπάρχουν ορθογώνιοι αεραγωγοί με μεταλλική επένδυση, ενώ γενικά μπορούμε να δούμε ένα νέο τιμόνι με ενσωματωμένα κουμπιά.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center