2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Audi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ανεπίσημα σχέδια αποκαλύπτουν το ανανεωμένο Audi A8

2.730 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2021)

Η Audi είναι σε διαδικασία ανάπτυξης του ανανεωμένου Α8 και ανεξάρτητα σχέδια δίνουν μία πρώτη ματιά στην εμφάνιση που θα έχει η φρεσκαρισμένη γερμανική λιμουζίνα πριν μας απασχολήσει με την επίσημη πρεμιέρα της.


Όντας στη ζωή από το 2017 ήρθε η ώρα το Audi A8 να ανανεωθεί και προκειμένου να συνεχίσει με περισσότερα εφόδια το ταξίδι του στις αγορές. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες πρωτότυπα του μοντέλου έκαναν την εμφάνισή τους φέροντας καμουφλάζ στα μαρσπιέ αλλά και στα δύο άκρα.
 
Έχοντας ως βάση τις εικόνες αυτές, οι σχεδιαστές της Kolesa αποκάλυψαν τα δικά τους σχέδια θέλοντας να μας δείξουν τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε αναφορικά με την εμφάνιση που θα έχει το πολυτελές γερμανικό σεντάν μετά την ανανέωσή του. Όπως μπορούμε να δούμε, οι αλλαγές στο μπροστινό μέρος είναι ελάχιστες αλλά αισθητές. Οι προβολείς έχουν διαφορετικό στυλ, με νέα γραφικά που μοιάζουν με αυτά που βλέπουμε στην τελευταία γενιά του A3. Η μάσκα έχει επίσης ελαφρώς διαφορετικό σχήμα και εμφανίζεται συνολικά λίγο μικρότερη.
 
Εκτός από έναν καινούργιο μπροστινό προφυλακτήρα και πιθανώς κάποιες πλαϊνές ποδιές, υποθέτουμε ότι η Audi θα διαφοροποιήσει και την εμφάνιση των φωτιστικών σωμάτων στο πίσω μέρος. Παρόλο που τα πρωτότυπα τα οποία συνελήφθησαν από τους κατασκόπους είχαν τα φανάρια του τρέχοντος μοντέλου, περιμένουμε πως στο ανανεωμένο Α8 τα γραφικά θα είναι διαφορετικά.
 
Για τους κινητήρες δεν υπάρχουν πληροφορίες όμως, αν μη τι άλλο, αναμένουμε βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Από την πλευρά του το Plug-In υβριδικό μοντέλο μπορεί επίσης να αποκτήσει μια νέα μπαταρία που θα το βοηθήσει στη μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία από τα 27 χιλιόμετρα του τρέχοντος A8 TFSI e.
 
Το ανανεωμένο Audi Α8 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2021.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center