• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην εξωτερική του εμφάνιση, ο Adrians έχει πάρει δάνειο πολλά από τα χαρακτηριστικά του Honda CR- V σε συνδυασμό με κάποια άλλα νέα στοιχεία.

To ανανεωμένο Honda HR-V;

Διαβάστηκε από 7791 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2017

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Adrians Ramadhani, έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο HR-V. Πώς σας φαίνεται;

 
O Adrians Ramadhani,ψηφιακός σχεδιαστής με καταγωγή από την Ινδονησία δημιούργησε ένα σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο Honda HR-V που σύμφωνα με αναφορές, θα λανσαριστεί στην Αυστραλία στο επόμενο έτος.

Στην εξωτερική του εμφάνιση, ο Adrians έχει πάρει δάνειο πολλά από τα χαρακτηριστικά του Honda CR- V και τα συνδύασε με κάποια άλλα νέα στοιχεία. Παρατηρούνται αλλαγές στα LED φωτιστικά σώματα πορείας και την γρίλια ενώ έντονες είναι οι κάποιες νέες λεπτομέρειες στον πρόβολο του αυτοκινήτου, όπως νέας σχεδίασης μικρά φωτιστικά σώματα στην κάτω μεγαλύτερου μήκους γρίλια και προφυλακτήρας με χαρακτήρα περισσότερο σπορτίφ.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, δεν έχουν γίνει γνωστές τυχόν αλλαγές από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή. Το τωρινό Honda ΗR- V χαρακτηρίζεται από την κεντρική κονσόλα που είναι στραμμένη προς τον οδηγό, τη χαμηλη θεση οδήγησης χαμηλή για crossover, ενώ σε θέση φετίχ βρίσκεται ο επιλογέας ταχυτήτων που συν τοις άλλοι είναι άριστος σε ακρίβεια και αίσθηση.
Περνώντας στους χώρους, αυτοί αποτελούν το δυνατό του σημείο καθώς στην πράξη το HR-V είναι εξαιρετικά ευρύχωρο. Εκμεταλλεύεται στο έπακρο το μακρύτερο για την κατηγορία μεταξόνιο όντας πολύ ευρύχωρο για τους επιβάτες, έχει τα «μαγικά καθίσματα» της Honda που αναδιπλώνονται, σηκώνονται, σύρονται κτλ., ενώ πολλές είναι και οι θήκες για την αποθήκευση μικροαντικειμένων. Τέλος, όσον αφορά στο πορτ-μπαγκάζ αυτό έχει χωρητικότητα 453 λίτρα, νούμερα κορυφαία για τα δεδομένα των εξωτερικών διαστάσεων του μοντέλου.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, το ανανεωμένο HR-V θα μπορούσε να κρατήσει τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα 130 ίππων, ο οποίος διαθέτει μεταβλητό βύθισμα και χρονισμό των βαλβίδων (i-VTEC) και σύστημα άμεσου ψεκασμού. Αποδίδει 130 άλογα και 155 Nm ροπής και να είμαστε ειλικρινείς, σε μια εποχή όπου έχουμε καλομάθει με τους μικρούς τούρμπο κινητήρες, καταφέρνει να μας ικανοποιεί τόσο με τις επιδόσεις, όσο και τη λειτουργία του. 

Πώς σας φαίνεται;
 

Tags: HONDA HR-V