5 φωτογραφίες »

Στο πετρέλαιο, ο 1,6 λίτρων κινητήρας αποδίδει 136 άλογα και 324 Nm ροπής.

To ανανεωμένο SsangYong Tivoli

5.702 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2020)

Το νοτιοκορεάτικο SUV της SsangYong ανανεώθηκε μέσα-έξω αλλά λαμβάνει επίσης νέους κινητήρες που το κάνουν πιο... φευγάτο.


Το ντεμπούτο του στην Γηραιά Ήπειρο κάνει το ευρωπαϊκών προδιαγραφών ανανεωμένο SsangYong Tivoli με την κορεάτικη μάρκα να του προσφέρει φρεσκαρισμένη εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία και νέες επιλογές στην παλέτα των μηχανικών συνόλων.

Το Tivoli είναι ελαφρώς διαφορετικό στον πρόβολο αφού εξοπλίζεται τώρα με νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα, αλλαγμένη γρίλια σε συγκεκριμένα σημεία, νέο προφυλακτήρα με με μεγαλύτερους αεραγωγούς και νέα φώτα ομίχλης. Πίσω, διαφορετική είναι η θύρα του πορτ-μπαγκάζ, τα φώτα αλλά και ο προφυλακτήρας.

Σημαντικότερες αναβαθμίσεις έλαβαν χώρα στην καμπίνα καθώς η σχεδίαση του ταμπλό και της κονσόλας έχει αλλάξει, ο επιλογέας είναι καινούριος ενώ ο πίνακας οργάνων είναι 10,25 ιντσών τύπου LCD και το σύστημα infotainment αποτελείται από μια οθόνη 8 ιντσών, συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων περιλαμβάνει τώρα δύο νέους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, έναν κύλινδρο 1.200άρη απόδοσης 128 ίππων και 230 Nm ροπής και έναν κύλινδρο 1.500άρη απόδοσης 163 ίππων και 280 Nm ροπής που συνδυάζεται προαιρετικά και με αυτόματο κιβώτιο. Στο πετρέλαιο, ο 1,6 λίτρων κινητήρας αποδίδει 136 άλογα και 324 Nm ροπής και επίσης μπορεί να συνδυαστεί με το αυτόματο κιβώτιο της φίρμας. Ανεξαρτήτως μοτέρ πάντως, όλες οι εκδόσεις προσφέρονται αποκλειστικά με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Η βασική έκδοση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου προσφέρεται με cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, Bluetooth, 16άρες σιδερένιες ζάντες με τάσια, air condition, 6 αερόσακους και πολλά άλλα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.
 

Toyota
moto