Η εικόνα προέρχεται από την ιστοσελίδα hagerty.com

Η εικόνα προέρχεται από την ιστοσελίδα hagerty.com

Το ανανεωμένο Volkswagen Golf θα διαθέτει νέα μεγάλη οθόνης αφής

4.738 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2022)

Το ανανεωμένο Volkswagen Golf ετοιμάζεται και όταν το γερμανικό μικρομεσαίο best-seller εμφανιστεί θα έχει μαζί του μία μεγάλη οθόνη στο εσωτερικό για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης!

Ετοιμάζεται το ανανεωμένο Volkswagen Golf

Η 8η γενιά του Volkswagen Golf είναι ήδη τριών ετών, οδεύοντας ολοταχώς προς τα τέσσερα, όπου και συνηθίζεται από την πλειοψηφία των εταιρειών να προσφέρεται μία ανανέωση. Το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και στη συγκεκριμένη περίπτωση και για αυτό ακριβώς οι άνθρωποι της VW έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται αναφορικά με το φρεσκάρισμα του μικρομεσαίου best-seller τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τεράστια οθόνη εκτός ταμπλό για το infotainment

Τα πρώτα δοκιμαστικά πρωτότυπα του μοντέλου έχουν ήδη καταγραφεί να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης και μάλιστα στο εσωτερικό τους κρύβουν μία πολύ μεγάλη οθόνης αφής στο κέντρο του ταμπλό. Αυτή η οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης φαίνεται πως θα είναι ένα από τα νέα highlights του μοντέλου. Η νέα οθόνη βρίσκεται στο ίδιο σημείο με αυτή του τρέχοντος μοντέλου, όμως από τη μία είναι αρκετά μεγαλύτερη από την άλλη δεν είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό. Μάλιστα στο κάτω μέρος διαθέτει μία μικρή βάση όπου ενσωματώνει κάποια λεπτά μπουτόν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές εάν αυτά θα είναι ευαίσθητα στην αφή ή παραδοσιακά.

Λίγες προς ώρας οι πληροφορίες

Τα δοκιμαστικά αυτοκίνητα του ανανεωμένου Golf δεν μας έχουν δώσει προς ώρας κάποια άλλη σημαντική πληροφορία του τι να περιμένουμε. Είναι άλλωστε νωρίς. Ωστόσο δε θα εκπλαγούμε αν δούμε διαφοροποιημένο το σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων και των προφυλακτήρων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
VW LEASEPRO
test center