3 φωτογραφίες »

Οι αλλαγές που έχουν συμβεί για να διακρίνεται και οπτικά το N Line μοντέλο από το συμβατικό είναι αρκετές.

Το εξωτερικό του νέου Hyundai Elantra N Line

2.485 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2020)

Από τότε που η Hyundai παρουσίασε το νέο Elantra τον περασμένο Μάρτιο, υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσει μια έκδοση N Line και σήμερα μέσω teaser εικόνων η κορεατική μάρκα κάνει πράξη τη δέσμευσή της δίνοντας μία πρώτη «γεύση» του νέου μοντέλου.


Οι αλλαγές που έχουν συμβεί για να διακρίνεται και οπτικά το N Line μοντέλο από το συμβατικό είναι αρκετές. Το εμπρόσθιο μέρος έχει μια πιο επιθετική εμφάνιση, η οποία ξεκινά από τη γρίλια και συνεχίζει και στον προφυλακτήρα που έχει επανασχεδιαστεί και τώρα φιλοξενεί νέες εισόδους αέρα.
 
Πηγαίνοντας προς το πλάι αποκαλύπτεται ένα νέο σετ ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών με δίχρωμο φινίρισμα, ενώ η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει μειωθεί χάρη σε μια πιο σπορ διάταξη ανάρτησης. Οι πλευρικές ποδιές είναι πιο έντονες από αυτές του κλασικού μοντέλου και τα καπάκια των καθρεφτών φαίνεται να έχουν πιο σκούρο φινίρισμα. Στο πίσω μέρος η πιο προφανής αναβάθμιση είναι το σύστημα εξάτμισης με δύο απολήξεις που είναι ενσωματωμένο στον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα η Hyundai δε θέλησε να προχωρήσει στην αποκάλυψη κάποιας πληροφορίας, όμως στην έκδοση N Line το Elantra θα μπορούσε να έχει κάτω από τον καπό έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων που βρίσκουμε και στο Elantra GT N Line. Η ισχύς του θα κυμαίνεται περίπου στους 200 ίππους, ενώ όποιος και να είναι ο κινητήρας πιθανότατα θα μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο αλλά και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Το ντεμπούτο του μοντέλου υπολογίζεται να συμβεί εντός των προσεχών εβδομάδων και το «ταξίδι» του στις αγορές θα έχει αρχίσει μέχρι το τέλος του έτους.   

Mercedes
moto