• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο ψηφιακό αυτό σχέδιο φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό.

Tο μοντέλο δεν πρόκειται να το δούμε να παίρνει «σάρκα και οστά» πριν τουλάχιστον το 2019.

To επόμενο Volvo V40;

Διαβάστηκε από 3704 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/5/2018
 

Την σχεδιαστική ταυτότητα του XC40 θα πάρει δάνειο το νέο V40 σύμφωνα τουλάχιστον με την πρόταση του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva. Πώς σας φαίνεται;

To τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν την Volvo να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις γύρω από την ανάπτυξη του νέου V40, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως, όπως και το σύνολο της γκάμας της μάρκας, θα λάβει και κάποια ηλεκτρική έκδοση δίπλα σε αυτές της βενζίνης.

Mέχρι αυτή την στιγμή ωστόσο, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα για την σχεδιαστική ταυτότητα που θα ακολουθήσει η μάρκα, πηγές όπως αναφέρουν ότι το V40 θα υιοθετήσει την κοφτερή σχεδίαση του XC40 στο σύνολο του, συμπεριλαμβανομένων ακόμη των τετραγωνισμένων φωτιστικών σωμάτων, της γνωστής γρίλιας και των πίσω φώτων που θα έχουν για μια ακόμη φορά σχήμα «L». Έτσι πάντως το φαντάζεται και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva στην πρόταση που παρουσίασε πριν λίγες μέρες, προσφέροντας ακόμη δίτονη βαφή και πιο μυώδες αμάξωμα.
 
Αν και το ψηφιακό αυτό σχέδιο φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό, ίσως πρέπει να κρατήσουμε κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την σχεδίαση του μοντέλου στην λογική ότι η Volvo ίσως αποφασίσει το V40 να μην πάρει δάνειο όλα αυτά τα στοιχεία από τα μεγαλύτερα μοντέλα της μάρκας. Όπως και να έχει πάντως, το μοντέλο δεν πρόκειται να το δούμε να παίρνει «σάρκα και οστά» πριν τουλάχιστον τα τέλη του 2019.

Εσάς πώς σας φαίνεται; 
 

Tags: VOLVO V40