Κάπως έτσι θα είναι το ανανεωμένο Nissan GT-R, σύμφωνα με τον Ιταλό σχεδιαστή INDAV.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάπως έτσι θα είναι το ανανεωμένο Nissan GT-R, σύμφωνα με τον Ιταλό σχεδιαστή INDAV.

Το facelift του GT-R;

8.140 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2016)

Η Nissan έχει ξεκαθαρίσει πως το νέο GT-R δεν θα είναι έτοιμο πριν το 2020 αλλά μέχρι τότε θα υπάρξει σίγουρα ανανεωμένη έκδοση, η οποία δεν αποκλείεται να μοιάζει με την εικονιζόμενη.

Το Nissan GT-R είναι ένα αυτοκίνητο με μεγάλο και πιστό κοινό και σίγουρα κάθε είδηση που το αφορά, κάνει αίσθηση. Όπως αυτή εδώ η οποία έχει να κάνει με δύο ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του Ιταλού, ανεξάρτητου σχεδιαστή INDAV, ο οποίος μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι μία μελλοντική, ανανεωμένη έκδοση του... Godzilla.
Κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει, αφού οι Ιάπωνες έχουν ξεκαθαρίσει πως το νέο τους supercar δεν θα είναι έτοιμο πριν το 2020, ενώ φροντίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να βελτιώνουν μηχανικά και όχι μόνο το υπάρχον μοντέλο, το οποίο εξάλλου κυκλοφορεί από το 2008.
Όπως βλέπουμε και από τις εικόνες, το ανανεωμένο GT-R του INDAV διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και καπό, νέα φώτα εμπρός και πίσω, πιο έντονες γραμμές στο πλάι και αεροδυναμικό διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Φυσικά πατάει στις γραμμές του τωρινού μοντέλου αλλά το κάνει να δείχνει πιο σύγχρονο.
Τι λέτε σας αρέσει; Θα θέλατε να δείτε την ανανεωμένη έκδοση του GT-R να μοιάζει με την εικονιζόμενη;

Στο πίσω μέρος  κυριαρχούν τα νέα φώτα και ο αεροδυναμικός διαχύτης χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος κυριαρχούν τα νέα φώτα και ο αεροδυναμικός διαχύτης χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center