Το εικονιζόμενο ανανεωμένο Focus θα αποκτήσει και RS έκδοση, η οποία θα παρουσιαστεί πιθανότατα το φθινόπωρο, ενώ θα φέρει ένα αναβαθμισμένο μοτέρ 2,3 λτ. EcoBoost 335 ίππων.

Το εικονιζόμενο, ανανεωμένο Focus θα δεχθεί ορισμένες σπορτίφ στιλιστικές πινελιές που θα ταιριάζουν στην RS έκδοση, ενώ η τελευταία αναμένεται να λανσαριστεί το 2015.

Το φθινόπωρο το νέο Ford Focus RS με 335 ίππους

4.097 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/2/2014

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Ford θα αποκαλύψει το νέο Focus RS στο Παρίσι το φθινόπωρο, το οποίο αναμένεται να εξοπλίζεται με τον 2,3 λτ. Ecoboost της Mustang, αναβαθμισμένο ώστε να αποδίδει 335 ίππους.

 
Μόλις χθες αποκαλύφθηκε το ανανεωμένο Ford Focus και σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νεότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Focus RS.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει και την «αγωνιστική» εκδοχή του Focus, ενώ όπως όλα δείχνουν θα την παρουσιάσει μέσα στο έτος –πιθανότατα- στο Σαλόνι του Παρισιού το φθινόπωρο. Επίσης, οι φήμες κάνουν λόγο για το λανσάρισμά του που πρόκειται να γίνει αρχές του 2015.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το νέο Focus RS θα «φορέσει» τελικώς τον 2,3 λτ. κινητήρα Ecoboost της νέας Mustang, αλλά αφού δεχθεί ορισμένες παρεμβάσεις προκειμένου να «ανεβάσει» την ιπποδύναμή του στα 335 «άλογα», 25 ίππους παραπάνω δηλαδή, απ ότι αποδίδει ο εν λόγω κινητήρας στη Mustang (309 ίππους).