H επόμενη S-Class αλλά και η αντίστοιχη μεγάλη ηλεκτρική λιμουζίνα θα έρθουν σχεδόν ταυτόχρονα στην αγορά.

H επόμενη S-Class αλλά και η αντίστοιχη μεγάλη ηλεκτρική λιμουζίνα θα έρθουν σχεδόν ταυτόχρονα στην αγορά.

MERCEDES EQ-S - Από το 2020

19.146 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2018)

«Αρθρωτή» είναι η λέξη-κλειδί σε ότι αφορά την εντελώς νέα δομή ηλεκτρικών οχημάτων μεγάλου μεγέθους. Η χρήση ενοτήτων που συναρμολογούνται μεταξύ τους δίνει μέγιστη ελευθερία στην κατασκευή αλλά και οικονομία πόρων. Η πρώτη Mercedes αυτής της φιλοσοφίας θα είναι η EQ-S του 2020 (εσωτερικός κωδικός V 295). Eίναι μάλιστα ενδιαφέρον ότι η επόμενη S-Class (W 223) αλλά και η αντίστοιχη μεγάλη ηλεκτρική λιμουζίνα θα έρθουν σχεδόν ταυτόχρονα στην αγορά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, παρά το μακρύ της μεταξόνιο, η EQ-S, από πλευράς διαστάσεων θα παρκάρει ανάμεσα στην Ε-Class και την S-Class. Οι χώροι όμως θα είναι μεγαλύτεροι από ότι στις S-Class που καίνε βενζίνη και ντίζελ διότι όλη η νέα δομή βασίζεται σε πιο λεπτά τμήματα. Τρία στοιχεία κάνουν τη διαφορά: μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στους άξονες, μια μικρή αύξηση στο πλάτος και οι λεπτές συστοιχεία μπαταριών οι οποίες θα συμβάλλουν και στο χαμηλό κέντρο βάρους. 

Ηλεκτρική S-Class; Από το 2020 αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική λιμουζίνα για τους οικολογικά ευαίσθητους αρχηγούς κρατών. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
NISSAN