Μία ιδιαίτερη teaser εικόνα του Scala έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda, λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

To ιδιαίτερο teaser του Skoda Scala (+vid)

2.775 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2018)

Μία ιδιαίτερη teaser εικόνα του Scala έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda, λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

Και λέμε ιδιαίτερη καθώς δεν πρόκειται για μια εικόνα που να δείχνει ένα συγκεκριμένο μέρος του αυτοκινήτου, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά παρουσιάζει το προφίλ του Scala σε μορφή γκράφιτι, το οποίο κοσμεί τον Lennon Wall, ένα τοίχο σύμβολο της ελευθερίας στην Πράγα.
 
Υπεύθυνος για το έργο αυτό που βλέπετε στην εικόνα είναι ο Τσέχος καλλιτέχνης Chemis, που αφενός αποτύπωσε το νέο «Golf της Skoda», ωστόσο φρόντισε να προσθέσει ένα πολύχρωμο καμουφλάζ που διατηρεί στα ύψη την αγωνία μας ενόψει της επίσημης αποκάλυψης.
Η αλήθεια είναι πως πολλά από τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Skoda τα γνωρίζετε ήδη από τη στιγμή που διαβάζετε το autotriti.gr, ωστόσο όλα αυτά θα ανακοινωθούν επίσημα από τη μάρκα σε λίγες ώρες.
 
Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε και φωτογραφήθηκε το γκράφιτι του Skoda Scala, ενώ εσείς που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα αποκαλυπτήρια έχετε τη δυνατότητα κάνοντας κλικ εδώ ή μένοντας συντονισμένοι στο autotriti.gr.
 

Toyota
test center