Η νέα γενιά του Toyota Land Cruiser (στη φωτό η υπάρχουσα) θα κάνει ντεμπούτο το καλοκαίρι, με σημαντικά αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.

Η νέα γενιά του Toyota Land Cruiser (στη φωτό η υπάρχουσα) θα κάνει ντεμπούτο το καλοκαίρι, με σημαντικά αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.

Το καλοκαίρι το ανανεωμένο Land Cruiser

3.685 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2015)

Με νέο diesel σύνολο, καινούργιο αυτόματο κιβώτιο, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και με «πινελιές» δανεισμένες από το επερχόμενο Hilux, αναμένεται το ανανεωμένο Land Cruiser.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην Toyota βάζουν τις τελευταίες «πινελιές» στην ανανεωμένη εκδοχή του θρυλικού Land Cruiser. Το ραντεβού με το σκληροτράχηλο μοντέλο έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι και αναμένεται να ενσωματώνει μια σειρά από αλλαγές, πολλές από τις οποίες θα κάνουν ντεμπούτο στο νέο Hilux, που επίσης αναμένεται.Τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο, αλλά πηγές κάνουν λόγο πως ο υπάρχον 3λιτρος turbodiesel κινητήρας θα αντικατασταθεί από έναν μικρότερο. Λόγος γίνεται για το 4κύλινδρο σύνολο των 2,8 λίτρων, το οποίο στην περίπτωση του Hilux θα αποδίδει 177 ίππους ισχύος και 450 Nm ροπής. Επιπλέον, φημολογείται πως το σκληροτράχηλο SUV θα αποκτήσει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ αναβαθμισμένα αναμένεται να είναι τα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας που θα προσφέρει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center