H επίσημη παρουσίαση του θα καθυστερήσει ακόμα λίγους μήνες.

Eίναι αρκετά πιθανό να παρουσιαστεί κάποιο concept που θα δώσει στο κοινό μια πρώτη ιδέα για την εμφάνιση του νέου Juke.

Έρχεται το νέο Nissan Juke

5.398 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2018)

Η δεύτερη γενιά θα παραμείνει «ακραία» σε σχεδίαση. Διαβάστε τι άλλο γνωρίζουμε.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη γενιά του Nissan Juke. Αν και οι φήμες πριν το καλοκαίρι έλεγαν πως η ιαπωνική μάρκα θα είχε έτοιμο το νέο Juke το φετινό φθινόπωρο, τελικά επιβεβαιώνεται πως η επίσημη παρουσίαση του θα καθυστερήσει ακόμα λίγους μήνες.

Η νέα γενιά του ιαπωνικού crossover θα είναι έτοιμη το καλοκαίρι του 2019 και θα βασίζεται πάνω στην CMF-B πλατφόρμα της Renault-Nissan, γεγονός που θα του επιτρέψει να υιοθετήσει νέα κινητήρια σύνολα, συμπεριλαμβανομένης πιθανότατα και μια υβριδικής έκδοσης. Συγκεκριμένα, οι πρώτες αναφορές για την οικογένεια των μοτέρ κάνουν λόγο πως το νέο Juke θα εξοπλιστεί με έναν 1.000άρη βενζίνης, έναν 1,5 λτ. diesel και έναν 1.600άρη 190 ίππων.
 
Όσον αφορά στη σχεδίαση, αυτή αναμένεται να παραμείνει «ακραία και καθόλου συμβατική», με τον πρόβολο του μοντέλου πάντως να υιοθετεί βασικά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως η V-Motion γρίλια και τα ψηλά τοποθετημένα φωτιστικά σώματα. Το μεταξόνιο του θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο ενώ λέγεται πως θα εξοπλιστεί με καλύτερης ποιότητας υλικά κατασκευής στο εσωτερικό και πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment.

Πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς, είναι αρκετά πιθανό να παρουσιαστεί κάποιο concept που θα δώσει στο κοινό μια πρώτη ιδέα για την εμφάνιση του νέου Juke.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto