Το νεότερο μέλος της σειρά καθισμάτων Sportster CS ανακοίνωσε επίσημα η Recaro παρουσιάζοντας την έκδοση Nurburgring.

Το κάθισμα θα έχει περιορισμένη παραγωγή στις 999 μονάδες.

Πληροφορίες για το κόστος απόκτησης δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Το κάθισμα του Nurburgring από τη Recaro

2.770 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2019)

Το νεότερο μέλος της σειρά καθισμάτων Sportster CS ανακοίνωσε επίσημα η Recaro παρουσιάζοντας την έκδοση Nurburgring, η οποία είναι κατάλληλη τόσο για την πίστα όσο και για τον δρόμο.

Έχοντας περιορισμένη παραγωγή στις 999 μονάδες, το κάθισμα Recaro Nurburgring Sportster CS σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει άριστη υποστήριξη ώμων και κορμού. Στόχος του είναι να δώσει τη μέγιστη άνεση στις πίστες κατά τη διάρκεια του αγώνα, το οποίο είναι το βασικό χαρακτηριστικό ενός κατάλληλου αγωνιστικού καθίσματος.
 
Η Recaro αναφέρει πως το Nurburgring Sportster CS διατίθεται σε ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν τη μακροζωία του προϊόντος καθώς και την αίσθηση της απόλαυσης. Είναι διαθέσιμο τόσο για τη θέση του οδηγού, όσο και του συνοδηγού επωφελούμενο από την ελαφριά δομή για την οποία είναι γνωστή τα καθίσματα Recaro Sportster CS. Η πλάτη είναι λεπτή, ενώ το μαύρο δέρμα με ραφές που προκαλούν αντίθεση είναι ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί πως η ονομασία «Nurburgring» αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στο προσκέφαλο των καθισμάτων, όπου είναι ραμμένη η διαδρομή της γνωστής γερμανικής πίστας.
 
Σε ότι αφορά άλλες προδιαγραφές του Recaro Nurburgring Sportster CS, αυτές περιλαμβάνουν, πολλές ρυθμίσεις, θέρμανση, προαιρετικό πλευρικό αερόσακο και ένα σήμα του αποκλειστικού της έκδοσης με προσαρμοσμένη αρίθμηση.
 
Όπως προαναφέραμε η νέα επιλογή της Recaro θα περιοριστεί σε μόλις 999 μονάδες, έτσι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία το συντομότερο δυνατό. Πληροφορίες για το κόστος απόκτησης δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.  

Toyota
moto