• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Wey είναι η πολυτελής φίρμα που ανήκει στην κινέζικη Great Wall Motor. Ταξίδεψε μέχρι την έκθεση της Φρανκφούρτης για να παρουσιάσει στον κόσμο το XEV Concept.

Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό crossover, που ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική (κομψά) του Tesla Model X, όπως αυτή καθορίζεται κυρίως από τις πόρτες gull-wing.

Η Wey δεν είπε πολλά για το εσωτερικό παρά μόνο πως διαθέτει τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις, οι οποίες διαχωρίζονται από το κεντρικό τούνελ. Ούτε ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά ανακοινώθηκαν.

Το κινέζικο Tesla Model X

Διαβάστηκε από 1569 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/9/2017

Η κινέζικη πολυτελής φίρμα, Wey, επιλέγει την έκθεση της Φρανκφούρτης για να συστηθεί στον πλανήτη και το κάνει μέσω του XEV Concept, ενός plug-in υβριδικού crossover με πόρτες gull-wing, που φέρνει μοιραία στο νου το Tesla Model X...

 
Η Wey είναι η πολυτελής φίρμα που ανήκει στην κινέζικη Great Wall Motor. Δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην πατρίδα της με μοντέλα όπως τα VV5 και VV7. Παρόλα αυτά, ταξίδεψε μέχρι την έκθεση της Φρανκφούρτης για να παρουσιάσει στον κόσμο το XEV Concept.
 
Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό crossover, που ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική (κομψά) του Tesla Model X, όπως αυτή καθορίζεται κυρίως από τις πόρτες gull-wing. Η κατά τα άλλα ξεχωριστή σχεδίαση, συνεχίζεται και πίσω, με μια «ουρά» που προεξέχει, ενώ εντύπωση κάνουν οι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα και ο μεγάλος διαχύτης, αλλά και τα από άκρη σε άκρη φωτιστικά σώματα.
   
Η Wey δεν είπε πολλά για το εσωτερικό παρά μόνο πως διαθέτει τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις, οι οποίες διαχωρίζονται από το κεντρικό τούνελ. Ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά ανακοινώθηκαν, πέραν του ότι ο συμβατικός κινητήρας κινεί τους μπροστά τροχούς και το ηλεκτρικό μοτέρ τους πίσω. Τα δύο σύνολα μπορούν να δουλέψουν ανεξάρτητα ή από κοινού, μετατρέποντας το crossover σε ένα 4κίνητο όχημα.
 
Δίχως να δίνει λεπτομέρειες, η Wey λέει πως το concept της διαθέτει σύστημα αυτόνομης οδήγησης, που του επιτρέπει να κινείται από μόνο του σε αστικό και υπεραστικό περιβάλλον. Το σύστημα λέγεται πως διαθέτει πλήθος από κάμερες και αισθητήρες λέιζερ που τροφοδοτούν με πληροφορίες τις προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας. Η εταιρεία λέει ακόμα πως το πρωτότυπο μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις όπως τα οδικά έργα και οι μανούβρες λόγω κίνησης.

Tags: WEY, XEV CONCEPT
 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα