Η Williams FW43.

To μονοθέσιο της Williams

5.018 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

Να αφήσει πίσω της την περσινή καταστροφική χρονιά θέλει η βρετανική ομάδα. Η Claire Williams εμφανίζεται αισιόδοξη.

Το νέο της μονοθέσιο για την σεζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες αποκάλυψε η Williams ελπίζοντας πως θα κάνει μια πολύ καλύτερη χρονιά από την περσινή. Η κωδική ονομασία του μονοθέσιου είναι FW43 και, όπως μπορείτε να δείτε, τα χρώματα που έχει πάνω του είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Williams κατετάγη τελευταία στην βαθμολογία των Κατασκευαστών καταφέρνοντας να πάρει μόνο ένα βαθμό από τον Kubica ολόκληρη την χρονιά. Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις είχαν ξεκινήσει από την αρχή των δοκιμών και συνεχίστηκαν μέχρι και το τέλος της περσινής σεζόν με αποτέλεσμα να είναι χωρίς καμία αμφιβολία η πιο αδύναμη ομάδα του grid.

Η Claire Williams πάντως φαίνεται αισιόδοξη για την φετινή σεζόν λέγοντας: «Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα φέτος. Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο στο να βελτιώσουμε τα αδύναμα σημεία μας και να έχουμε τους σωστούς ανθρώπους και τις σωστές συνθήκες ώστε να φτιάξουμε ανταγωνιστικά μονοθέσια. Είμαστε αποφασισμένοι να ξαναχτίσουμε την Williams και να γίνουμε ξανά ανταγωνιστικοί».

Και τη νέα σεζόν η Williams θα χρησιμοποιεί κινητήρες Mercedes και το δίδυμο των πιλότων θα αποτελείται από τους Russell και Latifi.
 

Toyota
test center