Το μοντέλο παραγωγής του Skoda Vision iV;

Το μοντέλο παραγωγής του Skoda Vision iV;

2.215 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2019)

Το Skoda Vision iV αναμένεται να έρθει στη ζωή μας και ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής φρόντισε να μας προϊδεάσει για το την εξωτερική εικόνα του μοντέλου παραγωγής.

Ένα από τα πρωτότυπα που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν το Skoda Vision iV. Εκεί η τσεχική μάρκα παρουσίασε ένα concept το οποίο πρόσφερε μία ματιά στο τι πρόκειται να δούμε από αυτή στο άμεσο μέλλον, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο που με μικρές αλλαγές θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ένα μοντέλο παραγωγής.
 
Αυτές τις αλλαγές φαίνεται πως προσάρμοσε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, δίνοντας τη δική του οπτική για το ηλεκτρικό μοντέλο της Skoda. Οι βασικές αλλαγές σε σχέση με το concept του Vision iV είναι η εγκατάσταση ενός πιο κοινού εμπρόσθιου μέρους, με τη φωτιζόμενη μπάρα του πρωτότυπου να απουσιάζει, ενώ ο προφυλακτήρας ακολουθεί πιο απλό σχεδιασμό.
 
Από κει και πέρα οι παραδοσιακοί πλευρικοί καθρέφτες έχουν πάρει θέση στο αμάξωμα, όπως και οι χειρολαβές των θυρών, οι οποίες με τη σειρά τους ανοίγουν κατά τη συνηθισμένη φορά και όχι suicide όπως στο πρωτότυπο.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως το Skoda Vision iV διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα για παραγωγή ισχύος 225 kW (306 PS). Μπορεί να ταξιδέψει έως και 500 χιλιόμετρα (WLTP) με πλήρη φόρτιση.  Τέλος το ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής αναμένεται να έρθει στις αγορές το 2020.   

Toyota
test center