Tα δύο μοντέλα μαζί.

To νέο... σκάφος της ΑΜG

14.557 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2019)

Αυτό είναι το ενδέκατο αποτέλεσμα της συνεργασίας της Mercedes-AMG με την Cigarette Racing.

Η Mercedes-AMG και η Cigarette Racing συνεργάστηκαν στην δημιουργία ενός νέου ταχυπλόου συνεχίζοντας έτσι την πολυετή συνεργασία τους που περιλαμβάνει αισίως 11 μοντέλα.

Το όνομα του νέου σκάφους είναι 41 AMG Carbon Edition και αποκαλύφθηκε στο Διεθνές Boat Show του Μiami και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από το όνομα του, η σχεδίαση και τα χρώματα του είναι εμπνευσμένα από την Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupe. Eκτός από τα χρώματα, τα δύο μοντέλα έχουν ως κοινό σημείο πως έχουν κατασκευαστεί από ελαφριά υλικά, κάτι που δίνει στο ταχύπλοο την δυνατότητα να έχει πολύ πιο χαμηλά το κέντρο βάρους και να μπορεί πετυχαίνει με ακρίβεια μανούβρες με μεγάλη ταχύτητα.
 
Σε σχέση μάλιστα με το GT R Performance σκάφος που προηγήθηκε το 2017, οι μηχανικοί της Cigarette Racing Τeam κατάφεραν να μειώσουν το βάρος κατά 250 κιλά ενώ η συνολική κατασκευή είναι πλέον πιο άκαμπτη.

Η ισχύς πηγάζει από τέσσερις Mercury Racing 400R κινητήρες συνολικής απόδοσης 1.600 ίππων με την μέγιστη τελική ταχύτητα στο νερό να φτάνει τα 142 χλμ./ώρα. Το σκάφος μπορεί να μεταφέρει έως και 20 επιβάτες με άνεση και πολυτέλεια.
 

Toyota
test center