To νέο Audi RS3 σε station-wagon;

To νέο Audi RS3 σε station-wagon;

2.588 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2021)

Η Audi θα μπορούσε να προσφέρει το RS3 και σε station wagon αμάξωμα, ξανά με τον θαυματουργό 2,5 λίτρων TFSI κινητήρα, για να δώσει μια ακόμη επιλογή στους ανήσυχους οικογενειάρχες.

To RS3 Avant δίπλα στα άλλα wagon του VW Group

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Volkswagen Group έχει στην γκάμα του μια σειρά από δυνατά wagon, όπως για παράδειγμα η Skoda Octavia RS Combi, το CUPRA Leon Sportourer, το VW Golf R Variant αλλά και τα πιο ακριβά και ισχυρά RS4 και RS6 Avant. Οι σχεδιαστές της X-Tomi Design, ωστόσο θεωρούν πως υπάρχει χώρος για ακόμη ένα station-wagon για ανήσυχους οικογενειάρχες. Ιδού το Audi RS3 Avant.
 

Πιο κοντά στο RS2 Avant το RS3 wagon

Aν και το RS4 Avant θεωρείται ο διάδοχος του πρώτου RS μοντέλου, του θρυλικού RS2 Avant, ένα wagon RS3 θα βρισκόταν πιο κοντά σε μέγεθος με το «καυτό» station- wagon της δεκαετίας του 1990. Επίσης, το RS3 Avant θα ήταν πιο προσιτό οικονομικά σε σχέση με το RS4.
 

Η Audi λέει όχι αλλά η Mercedes ναι!

Δυστυχώς, οι πιθανότητες να δώσει η Audi το πράσινο φως για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι μικρές, αφού έχει αποφασίσει να προσφέρει τον 5κύλινδρο TFSI των 2,5 λίτρων μόνο σε σεντάν και hatchback αμαξώματα. Aν και η Audi δεν θα κατασκευάσει ποτέ ένα RS3 Avant, αξίζει να σημειώσουμε πως ο μεγάλος της αντίπαλος, η Mercedes, προσφέρει την ΑΜG CLA 45 Shooting Brake με σύστημα τετρακίνησης και 421 άλογα.

Για ανήσυχους οικογενειάρχες!
- Mε μέγεθος κοντά στο θρυλικό RS2 Avant
- Ξανά με το 2,5 λίτρων ΤFSI μοτέρ που κάνει θαύματα
- Η Mercedes προσφέρει την ΑΜG CLA 45 Shooting Brake στα ίδια «κυβικά»
Θα θέλατε να δείτε ένα RS3 Avant ή υπάρχουν ήδη αρκετά station-wagon στην αγορά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto