3 φωτογραφίες »

Το νέο Compass στην Jeep Σφακιανάκης

3.369 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2021)

H Jeep Σφακιανάκης ​υποδέχθηκε το νέο Jeep Compass στις νέες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της, Λ Κηφισού 172 Αιγάλεω & Λ. Λαυρίου 81.

Με το ευρύ και ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα με κύριο άξονα της την Αθήνα, η Jeep Σφακιανάκης παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα ενός μοναδικού Test Drive τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


Γνωρίστε από κοντά το ανανεωμένο Jeep Compass σε ένα από τα καταστήματα Σφακιανάκης σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη και αποκτήστε το μέσω των ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων της FCA Bank με προνομιακό επιτόκιο και μόνο από 288 ευρώ τον μήνα.

To ανανεωμένο Jeep Compass έρχεται να εντυπωσιάσει με την φρέσκια εξωτερική του εμφάνιση. Με έμφαση στην τεχνολογία, το Compass αποτελεί το πλέον προηγμένο μοντέλο της μάρκας, παραμένοντας παράλληλα ένα αυθεντικό Jeep. Όλες οι εκδόσεις καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Κύρια χαρακτηριστικά του νέου Jeep Compass: 
  • Ανανεωμένη εμφάνιση.
  • Νέο εσωτερικό με έμφαση στην τεχνολογία και στην συνδεσιμότητα.
  • Δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.
  • Κινητήρια σύνολα βενζίνης, diesel και Plug-in Hybrid, αυτόματα και χειροκίνητα κιβώτια, αλλά και 2κινητες ή 4κινητες εκδόσεις.
Έξι διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού (Sport, Longitude, Limited, S, Trailhawk και 80th Anniversary).

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda