To νέο Ferrari supercar;

5.460 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Πολλές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από Γερμανία και Ιταλία για το τι πρέπει να περιμένουμε από την Ferrari το επόμενο διάστημα.

Είναι γνωστό πως η Ferrari είναι έτοιμη να «ηλεκτρίσει» την γκάμα της και να δώσει κάποιου είδους ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο στο 60% των μοντέλων της μέχρι το 2022, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον αποκαλύπτουν τα πλάνα της εταιρείας που είχαν αποκαλυφθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τις τελευταίες μέρες ήρθαν στο φως αποκαλυπτικές φωτογραφίες και video από τις δοκιμές μιας Ferrari στην Στουτγάρδη της Γερμανίας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η ισχύς του αυτοκινήτου πήγαζε από έναν υβριδικό σύνολο με έναν V6 κινητήρα και πρόκειται ουσιαστικά είτε για τη νέα Dino ή κάποια 488.
 
Όπως και να έχει, το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η Ferrari δεν πρόκειται να ντεμπουτάρει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, αφού διαρροές μέσα από την Ferrari κάνουν λόγο πως η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει λίγο πριν το εμπορικό του λανσάρισμα στις αρχές του 2020.

Η Ferrari έχει ανακοινώσει ότι μέχρι τα τέλη του 2022 σχεδιάζει να λανσάρει 15 νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου και το Purosangue SUV, που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα εξοπλίζεται με υβριδικό σύστημα για την κίνηση του.
 

SPRING SEAT
NISSAN