Το νέο Focus απέναντι στον ανταγωνισμό
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Focus απέναντι στον ανταγωνισμό

80.627 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2018)

Focus εναντίον κορυφής: Tο μικρομεσαίο της Ford έρχεται με φόρα και στοχεύει στην κορυφή, όπου εκεί θα συναντήσει πρώτα πέντε μονομάχους, ο καθένας με τα δικά του ξεχωριστά χαρίσματα.

Η πρώτη γενιά του Ford Focus παρουσιάστηκε πριν 20 χρόνια και έκανε breakthrough στα μικρομεσαία με την εμφάνιση και την απολαυστική οδική της συμπεριφορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σήμερα, η τέταρτη γενιά στοχεύει στο να προκαλέσει ένα ανάλογο wow effect. Μάλιστα, τα λόγια των ανθρώπων της Ford δείχνουν αυτήν την σιγουριά. Ενδεικτικά, ο αντιπρόεδρος προϊοντικής εξέλιξης της Ford Ευρώπης, Τζο Μπάκατζ, έχει δηλώσει: «Το νέο Focus είναι το κορυφαίο τεχνολογικά και πιο ποθητό οδηγικά αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Δεν μας δίνεται συχνά η ευκαιρία να φτιάξουμε ένα νέο αυτοκίνητο από λευκό χαρτί. Την αρπάξαμε και με τα δύο χέρια, για να φτιάξουμε το καλύτερο μικρομεσαίο οικογενειακό που μπορείς να αγοράσεις». 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, το νέο Ford Focus στοχεύει στην κορυφή. Για να βρεθεί όμως εκεί, θα πρέπει πρώτα να δώσει κάποιες σκληρές μάχες. Παρακάτω το βάζουμε σε μια γρήγορη αντιπαράθεση απέναντι στους πέντε πρώτους των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς, όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί στο πρώτο τετράμηνο του 2018. Ας δούμε τις μάχες αναλυτικά!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto