Η ψηφιακή πρόταση για ένα Ford Puma σε έκδοση Raptor.

To νέο Ford Puma σε οff-road έκδοση Raptor

18.209 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2020)

Γιατί το Ford Puma να μην λάβει και μια πιο off-road έκδοση για αυτούς που θέλουν να κινηθούν στο χώμα με συνέπεια και ευκολία;

To νέο Puma είναι το μικρό crossover της Ford με την μάρκα να έχει σημαντικές προσδοκίες για την εμπορική του πορεία. Αυτός είναι ο λόγος που του έχει προσφέρει μια ST-Line Vignale έκδοση που συνδυάζει τα σπορ χαρακτηριστικά με τις ενέσεις πολυτέλειας που προσφέρουν κατεξοχήν οι Vignale εκδόσεις ενώ προ των πυλών φαίνεται πως είναι και η ST έκδοση υψηλών επιδόσεων.

Οι σχεδιαστές του οίκου KDesign πιστεύουν με την σειρά τους πως η Ford θα μπορούσε να δώσει στο Puma και μια off-road σκληροτράχηλη έκδοση για αυτούς που θέλουν να κινηθούν σε χωμάτινες διαδρομές. Για αυτό, παρουσίασαν την πρότασή τους για ένα Puma Raptor προσφέροντας στο μοντέλο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, νέο προφυλακτήρα και γρίλια που φέρει πάνω της το όνομα της εταιρείας, φώτα στην οροφή, περισσότερα προστατευτικά στους θόλους των τροχών και φυσικά τέσσερις τεράστιους τροχούς «ντυμένους» με ελαστικά για κάθε έδαφος.

Ο υπερτροφοδοτούμενος 1.000άρης θα είχε δύσκολο έργο να κινήσει αποτελεσματικά ένα Puma Raptor πάνω στο χώμα και για αυτό, η Ford θα μπορούσε κάλλιστα να βάλει κάτω από το καπό τον 1.500άρη turbo, που προορίζεται για την ST έκδοση, ισχύος 200 ίππων και 290 Nm ροπής.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε μια τέτοια έκδοση στην Ευρώπη; Θα είχε επιτυχία;
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green