• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru για το νέο CR-V.

Το νέο Honda CR-V;

9.787 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2021)

Το νέο CR-V θα είναι πιο μοντέρνο σχεδιαστικά, θα αποφεύγει τις υπερβολές και θα προσφέρεται, εκτός απροόπτου, μόνο με υβριδικά κινητήρια σύνολα.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα

Η Honda μπορεί να παρουσίασε πρόσφατα το ανανεωμένο CR-V και να έχει στα σχέδιά της να υποστηρίξει την εμπορική του πορεία τα επόμενα χρόνια, ωστόσο γνωρίζουμε πως έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στον διάδοχό του.


Ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru για το νέο CR-V.

Ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru για το νέο CR-V.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η νέα γενιά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται σε δοκιμές. Το νέο CR-V έχει ήδη «συλληφθεί» να δοκιμάζεται στους δημόσιους δρόμους «ντυμένο» με βαρύ καμουφλάζ. Οι σχεδιαστές του ρωσικού σάιτ kolesa.ru παρουσίασαν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο, λαμβάνοντας υπόψη κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες αλλά και νέες αναφορές για τη καινούρια σχεδίαση που θα έχει το ιαπωνικό SUV.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του CR-V θα είναι αυτό που θα λάβει τις περισσότερες διαφοροποιήσεις, αφού οι γραμμές του θα είναι πιο «καθαρές». Βλέπουμε νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα, μαύρη γρίλια αλλά και μεγάλους αεραγωγούς στις δύο άκρες του προφυλακτήρα, ενώ το πίσω μέρος δεν παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές, καθώς η μόνη σημαντική διαφοροποίηση είναι τα νέα φώτα. Σε ό,τι αφορά το μέγεθός του, πηγές μέσα από το στρατόπεδο της Honda αναφέρουν πως η νέα γενιά θα είναι λίγο μεγαλύτερη από την τωρινή.

38 διαθέσιμα άρθρα για HONDA  CR-V