• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το σχέδιο του Biswas για το νέας γενιάς Honda S2000.

Το νέο Honda S2000;

10.847 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/2/2021

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερες είναι οι πληροφορίες που θέλουν την Honda να προχωρά στην κατασκευή ενός νέου S2000. Θα θέλατε να μοιάζει έτσι;


Από την στιγμή σχεδόν που η Honda αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή του S2000, οι φίλοι της φίρμας και όχι μόνο, σχεδόν εκλιπαρούν την Honda να προχωρήσει στην κατασκευή ενός διαδόχου με τα ίδια χαρακτηριστικά: roadster, πισωκίνητο και με μεγάλη ιπποδύναμη.

Οι πρώτες αναφορές από την Ιαπωνία πως η Honda εργάζεται πάνω στην αναβίωση του S2000 ήρθαν στο φως πριν από περίπου ένα χρόνο, ωστόσο, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει καμιά επιβεβαίωση από επίσημα χείλη. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως ανεξάρτητοι σχεδιαστές όπως Somak Biswas διστάζουν να παρουσιάσουν τα σχέδια τους για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά.

Στο δικό του σχέδιο, ο Biswas δίνει στο νέο S2000 στοιχεία της προηγούμενης γενιάς, όπως για παράδειγμα μακρύ καπό, καθαρές γραμμές σε όλο το αμάξωμα αλλά πιο φουτουριστική σχεδίαση. Το S2000 θα μπορούσε να υιοθετήσει πιο λεπτά φωτιστικά σώματα αλλά και πιο επιθετικό προφυλακτήρα, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι hi-tech αφού εξοπλίζεται με δύο μεγάλες οθόνες πάνω στο ταμπλό, τοποθετημένες διπλά-δίπλα. Η καμπίνα είναι ωστόσο αρκετά μινιμαλιστική, αφού οι θύρες και ο χώρος ανάμεσα στα δύο καθίσματα έχει λιτή σχεδίαση και θα λέγαμε, πως δεν είναι αρκετά εργονομικός.

Τους προηγούμενους μήνες είχαν έρθει στο φως πληροφορίες πως η ισχύς του νέου S2000 θα πηγάζει από το δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ του Civic Type R, που προσφέρει στην ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκδοση, 320 άλογα.
 

9 διαθέσιμα άρθρα για HONDA  S 2000

Tags: HONDA S 2000