3 φωτογραφίες »

Η γρίλια θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

To ανανεωμένο Hyundai Santa Fe;

4.063 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2020)

Yπάρχουν μοντέλα που ανανεώνονται και ψάχνεις με τον μεγεθυντικό φακό να βρεις αλλαγές. Στο Santa Fe κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.


Πριν από παραπάνω δύο χρόνια η Hyundai αποκάλυψε το τωρινό Santa Fe και τώρα ετοιμάζεται να δώσει στο μοντέλο ένα γερό φρεσκάρισμα. Λίγες μέρες νωρίτερα, η μάρκα δημοσίευσε την πρώτη εικόνα teaser και τώρα ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσιάζει την πρότασή του για το πώς θα μοιάζει το μοντέλο, βασιζόμενος στην φωτογραφία αυτή.

Η πιο προφανής αλλαγή έρχεται με τη νέα μορφή που έχουν πάρει τα LED φωτιστικά σώματα ημέρας, τα οποία σχηματίζουν το γράμμα «Τ» κάνοντας έτσι το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από το εξερχόμενο μοντέλο, καθώς και άλλα οχήματα στην οικογένεια μοντέλων της Hyundai. Επίσης ορατή στο μπροστινό μέρος είναι μια μεγάλη γρίλια με γεωμετρικό σχέδιο που παρέχει στο SUV μία τολμηρή εικόνα. Μάλιστα γίνεται γνωστό πως τουλάχιστον σε ορισμένες αγορές το μοντέλο θα προσφέρεται με δύο διαφορετικές γρίλιες ανάλογα με την έκδοση «Standard» ή «Luxury».

Σύμφωνα με την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία, το νέο Santa Fe θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη και το πρώτο SUV της μάρκας παγκοσμίως που θα χρησιμοποιήσει τη νέα αρχιτεκτονική που παρουσιάστηκε στο τελευταίο Sonata. Η πλατφόρμα «επιτρέπει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση, το χειρισμό και την ασφάλεια» ενώ παράλληλα η χρήση αυτής της αρχιτεκτονικής θα δώσει το ελεύθερο στη Hyundai να πουλήσει το νέο Santa Fe με υβριδικά και plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα για πρώτη φορά. Παραδοσιακοί βενζινοκινητήρες θα προσφέρονται επίσης.
 
Τέλος, η Hyundai λέει ότι περισσότερες πληροφορίες για το SUV θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες και πως στην Ευρώπη, το ανανεωμένο Santa Fe θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο.
 

Toyota
test center