Το νέο Sorento είναι γνωστό πως θα βασιστεί πάνω σε νέα πλατφόρμα.

Πολύ πιθανό είναι να μεγαλώσει σημαντικά ο χώρος των επιβατών.

To νέο Kia Sorento;

4.604 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

Ενώ μένει λίγο χρονικό διάστημα πριν την παρουσίασή του, Ρώσοι σχεδιαστές παρουσιάζουν την δική τους πρόταση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το Sorento της νέας γενιάς.

H Kia εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου Sorento εδώ και αρκετό καιρό με τους κατασκόπους να έχουν αποκαλύψει μια σειρά από φωτογραφίες του μοντέλου σε χώρες όπως η Νότια Κορέα και η Γερμανία.

Το ρωσικό site kolesa.ru αποκαλύπτει τώρα την δική του ψηφιακή πρόταση για το μοντέλο παίρνοντας σαφή έμπνευση από πρόσφατα λανσαρισμένο Optima και το ολοκαίνουριο Seltos. Δύο πλατιά φωτιστικά σώματα βρίσκονται στις δύο άκρες του προβόλου ενώ στο κέντρο βρίσκεται φυσικά μια μαύρη κυψελωτή γρίλια που περιτριγυρίζεται από ένα πλαίσιο από χρώμιο. Χαμηλότερα βρίσκεται ένας μάλλον αδιάφορος προφυλακτήρας με ασημί εμπρός διαχύτη. Στα ίδια πρότυπα κινείται και το πίσω μέρος, με το μάτι να πέφτει κυρίως στην αεροτομή στο τέλος της οροφής, τα φωτιστικά σώματα αλλά και τις δύο απολήξεις του πίσω προφυλακτήρα.

Το νέο Sorento είναι γνωστό πως θα βασιστεί πάνω σε νέα πλατφόρμα που θα του προσφέρει καλύτερη ακαμψία και άνεση ενώ πολύ πιθανό είναι μεγαλώσει σημαντικά ο χώρος των επιβατών χάρη στην νέα αρχιτεκτονική που θα υιοθετήσει.

Στα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει επίσημες πληροφορίες, ωστόσο το ολοκαίνουργιο Sorento υπόσχεται να ξεπεράσει τον προκάτοχό του τόσο στο δρόμο όσο και στις εκτός δρόμου διαδρομές. Αυτό θα συμβεί όντας εξοπλισμένο με πιο αποδοτικούς κινητήρες, αλλά και υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις.   
 

NEO TRAFIC
moto