Θα μπορούσε αυτή η εικόνα να είναι απλά ένα σχέδιο του περιοδικού;

To νέο Lexus LS F;

2.147 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2017)

Mια εικόνα του νέου Lexus LS F δημοσιεύτηκε σε ιαπωνικό περιοδικό. Θα είναι αυτό το νέο μοντέλο; Πώς σας φαίνεται;

Πολλές ήταν οι φήμες που διαρρέονταν στο χώρο της αυτοκίνησης από το στρατόπεδο της Lexus σχετικά με το νέο μοντέλο της μάρκας, ονόματι LS F. Ήδη τα προηγούμενα χρόνια, η Τοyota είχε παρουσιάσει ένα concept 641 ίππων αλλά ποτέ δεν πήρε το πράσινο φως για παραγωγή.

Και ενώ η φημολογία είχε καταλαγιάσει, μια εικόνα του μοντέλο στο Instagram έδωσε πάλι τροφή σε εικασίες. Όπως έχει έγινε γνωστό, η φωτογραφία αυτή αλιεύτηκε από ένα ιαπωνικό περιοδικό και δείχνει το σεντάν υψηλών επιδόσεων με επιθετικό πρόβολο που αποτελείται από μια γιγάντια
κυψελωτή γρίλια και δύο τεράστιους εισαγωγείς αέρα. Λίγα μπορούν να παρατηρηθούν για το υπόλοιπο αμάξωμα, εκτός από τις νέες ποδιές του, τα μυώδη φτερά, τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου και τη μικρή απόσταση του από το έδαφος.
 
Θα μπορούσε αυτή η εικόνα να είναι απλά ένα σχέδιο του περιοδικού; Φυσικά. Πρέπει να τονιστεί όμως ότι οι πρώτες φωτογραφίες  του RC F ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τον ίδιο τρόπο.

Το μηχανικό σύνολο που θα μπορούσε να εξοπλίσει το LS F θα ήταν ένας νέος 4,0 λτ. V8 κινητήρας απόδοσης 600 ίππων περίπου.

Mercedes
test center