Το νέο couper, μεταξύ άλλων, θα διαθέτει και ένα σύστημα, με το οποίο θα ρυθμίζονται οι προβολείς του μοντέλου, σύμφωνα με τις συνθήκες οδήγησης και τον φωτισμό του δρόμου.

Το νέο couper, μεταξύ άλλων, θα διαθέτει και ένα σύστημα, με το οποίο θα ρυθμίζονται οι προβολείς του μοντέλου, σύμφωνα με τις συνθήκες οδήγησης και τον φωτισμό του δρόμου.

Το νέο Mini θα διαθέτει προηγμένη τεχνολογία

8.526 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2013)

Η Mini ανακοίνωσε ότι το νέο Cooper, που θα παρουσιαστεί στο Λος Αντζελες, θα φέρει εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης.

Μια νέα κεντρική οθόνη, τοποθετημένη στο ταμπλό του νέου Mini Cooper, θα είναι υπεύθυνη για την πληροφόρηση και ενημέρωση του οδηγού και όχι μόνο, σύμφωνα με την «αγγλική φίρμα». Ειδικότερα, η νέα αυτή οθόνη, πέρα από τα γνωστά συστήματα πλοήγησης και ψυχαγωγίας, θα διαθέτει και συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης.Πιο συγκεκριμένα, ένα νέο σύστημα προστασίας για τους πεζούς θα τίθεται αυτόματα σε λειτουργία σε αστικές συνθήκες. Μέσω λοιπόν μιας κάμερας, θα ελέγχει το δρόμο και θα προειδοποιεί ηχητικά τον οδηγό για τη διέλευση πεζών. Αν μάλιστα ο οδηγός δεν αντιδράσει, το αυτοκίνητο θα φρενάρει, για να αποφύγει μια πιθανή σύγκρουση.Επίσης, με ένα ανάλογο σύστημα θα ρυθμίζονται οι προβολείς του μοντέλου, σύμφωνα με τις συνθήκες οδήγησης και τον φωτισμό του δρόμου.Τέλος, μέσα από αυτή την οθόνη, ο οδηγός θα μπορεί να λαμβάνει βοήθεια στο παρκάρισμα, μέσω μιας κάμερας οπισθοπορείας και του park alarm, ενώ θα μπορεί επίσης να ενημερώνεται για τις συνθήκες κίνησης και για τα σήματα του Κ.Ο.Κ, όπως ανώτατα όρια ταχύτητας, μονόδρομους κ.α. (που θα «υποδεικνύει» βεβαίως η μπροστινή κάμερα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda