Το νέο Opel Astra GSe έφτασε ως PHEV με 225 ίππους
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Opel Astra GSe έφτασε ως PHEV με 225 ίππους

11.734 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2022)

Το νέο Opel Astra GSe έκανε πρεμιέρα ως η πιο «καυτή» έκδοση του γερμανικού μικρομεσαίου με ισχύ 225 ίππων τόσο σε hatchback, όσο και σε βάγκον αμάξωμα.

Πρεμιέρα για το Opel Astra GSe

Πριν από λίγες ημέρες η Opel επιβεβαίωσε την επιστροφή των GSe μοντέλων, αφήνοντας να εννοηθεί πως το πρώτο μοντέλο ίσως να είναι το Astra. Έτσι και έγινε με το νέο Opel Astra GSe να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, έχοντας υβριδικό σύστημα κίνησης 225 ίππων, βελτιωμένο χειρισμένο και μικρότερη απόσταση από το έδαφος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PHEV με 225 ίππους

Ξεκινώντας από το Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, το Astra Grand Sport Electric ή πιο απλά GSe συνδυάζει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, μια μπαταρία 12,4 kWh και ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων που στέλνει την ισχύ στους μπροστινούς τροχούς. Η συνδυαστική ισχύς ορίζεται στους 225 ίππους και τα 360 Nm ροπής.

Πιο κοντά στο έδαφος και βελτιωμένος χειρισμός

Από κει και πέρα σε σύγκριση με το τυπικό Astra, το GSe βρίσκεται 10 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος χάρη σε διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης, ενώ οι μηχανικοί της Opel έχουν βελτιώσει το τιμόνι για πιο άμεση απόκριση, ενώ τοποθέτησαν νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών που προέρχονται από αυτές του Manta GSe που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto