Μία από τις βασικές αλλαγές του ανανεωμένου μοντέλου είναι στη νέα κυψελοειδή μάσκα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μία από τις βασικές αλλαγές του ανανεωμένου μοντέλου είναι στη νέα κυψελοειδή μάσκα.

Ανανεωμένο Peugeot 308

6.452 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2017)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Peugeot 308, μαζί με επίσημες πληροφορίες που αναφέρουν πως θα εξοπλίζεται με έναν ολοκαίνουργιο diesel κινητήρα, αλλά και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Η Peugeot μόλις αποκάλυψε το ανανεωμένο 308 και όπως προέκυψε πρόσφατα από εικόνες που έχουν διαρρεύσει, ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου είναι σχεδόν πανομοιότυπος με το απερχόμενο μοντέλο, λαμβάνοντας ωστόσο ορισμένα νέα χαρακτηριστικά.

Το  308  θα εξοπλίζεται και με το νέο 8-ταχυτο αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας.

Το 308 θα εξοπλίζεται και με το νέο 8-ταχυτο αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το εμπρός μέρος του ανανεωμένου Peugeot 308 μοιάζει πολύ οικείο, με προβολείς φαινομενικά πανομοιότυπους με το τρέχον μοντέλο που διατηρούν τα LED φώτα ημέρας. Η νέα μάσκα χάνει τις οριζόντιες γρίλιες υπέρ μιας πιο κυψελοειδούς εμφάνισης με μικρά ορθογώνια ασημένια διακοσμητικά που φαίνονται σα να «επιπλέουν» μαζί με το κεντρικό σήμα της Peugeot.
 
Αλλαγές έχουν γίνει στον μπροστινό προφυλακτήρα όπου έχουν ενσωματωθεί ανασχεδιασμένοι αεραγωγοί και τετράγωνα φώτα ομίχλης. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα επίσημες εικόνες από το πίσω μέρος, εν τούτοις με βάση τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει, τα πίσω φώτα αναμένεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά, όπως και ο προφυλακτήρας.
 

Πιο σημαντικό από το νέο σχεδιασμό του ανανεωμένου 308 είναι τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που έχει πάρει από το SUV της μάρκας, Peugeot 3008. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Active Safety Braking και το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας Active Lane Departure Warning. Επιπλέον, το νέο 308 διαθέτει το σύστημα Visiopark 1 της εταιρείας, το οποίο αναλαμβάνει τον έλεγχο του τιμονιού κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος. Στο εσωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί η τελευταία γενιά του i-Cockpit το οποίο είναι συμβατό με MirrorLink, Android Auto και Apple CarPlay.
 
Όσον αφορά τους κινητήρες, το ανανεωμένο μοντέλο θα διατίθεται με δύο κινητήρες πετρελαίου και έναν βενζίνης. Ο πρώτος πετρελαιοκινητήρας είναι ο BlueHDi 180 S&S χωρητικότητας 2.0 λτ., ο οποίος θα συνδυάζεται αποκλειστικά με το νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων EAT8 που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία Aisin. Πέραν αυτού, θα διατίθεται και με τον ολοκαίνουριο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα BlueHDI 130 S&S χωρητικότητας 1.5 λτ. όπως επίσης και με τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα Puretech των 1.2 λτ. που θα συνδυάζεται στο βασικό εξοπλισμό με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN