• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η πρόταση της X-Tomi.

H ψηφιακή πρόταση του Kleber Silva.

H ψηφιακή πρόταση του Kleber Silva.

To νέο Renault Clio RS;

16.885 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/8/2019

To μικρό «αδερφάκι» του Megane RS στη νέα του γενιά θα υιοθετεί ίδια χαρακτηριστικά σε εμφάνιση αλλά και θα δανειστεί πιθανότατα το 1.800άρι μοτέρ.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Tην περασμένη εβδομάδα η Renault παρουσίασε και επίσημα το ολοκαίνουριο πέμπτης γενιάς Clio προσφέροντας στο γαλλικό μικρό πιο μοντέρνο σχεδιασμό, αντλώντας στοιχεία από το μεγαλύτερο Megane.

Αμέσως, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design προχώρησαν στην παρουσίαση της πρότασης τους για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η σπορ R.S έκδοση του Clio. Όπως έκανε και η μάρκα, οι σχεδιαστές άντλησαν την έμπνευση τους από το Megane R.S και εξόπλισαν το νέο Clio με ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλα, μεγαλύτερες ζάντες, μεγαλύτερους αεραγωγούς που ενσωματώνουν τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα, μαύρη οροφή και μεγαλύτερη πίσω αεροτομή.
 
Γνωστή έγινε και η πρόταση ενός άλλου διάσημου ψηφιακού σχεδιαστή, αυτή του Kleber Silva. Αυτή την φορά, το Clio RS, αν και υιοθετεί και αυτό τους μεγάλους αεραγωγούς και τον πίσω διαχύτη του Megane RS, έχει πιο πολλές λεπτομέρειες από χρώμιο στην εξωτερική του εμφάνιση δημιουργώντας ένα πιο premium σύνολο με λιγότερα σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Κάτω από καπό του νέου Clio RS θα βρίσκεται πιθανότατα ο υπερτροφοδοτούμενος 4κύλινδρος 1.800άρης με ισχύ κοντά στους 250 ίππους. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Εσάς ποιο Clio RS σας αρέσει;
 

77 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO