Θα βασιστεί πιθανότατα και αυτό στην ΤΝGA πλατφόρμα.

Ο σχεδιαστής έχει προσθέσει στο Corolla τα νέα φωτιστικά σώματα LED που είδαμε στη νέα γενιά Auris.

Ο Jonathan Machado δημιούργησε την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η 12η γενιά του νέου Corolla σεντάν.

To νέο Toyota Corolla;

55.315 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2018)

Μετά την παρουσίαση του Auris, ήρθε στο φως μια πρώτη πρόταση για το πως θα μοιάζει το νέο Corolla. Πώς σας φαίνεται αυτή η σχεδίαση για το εμβληματικό μοντέλο της Τοyota;

Το νέο Τοyota Αuris παρουσιάστηκε στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης υιοθετώντας νέο εξωτερικό σχεδιασμό με καινούρια LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα «Λ» μπροστά και φώτα τύπου «boomerang» πίσω. Η νέα σχεδίαση που λάνσαρε η ιαπωνική μάρκα στο Auris φαίνεται πως ενέπνευσε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Jonathan Machado να δημιουργήσει την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η 12η γενιά του νέου Corolla.

Συγκεκριμένα, o σχεδιαστής έχει προσθέσει στο Corolla τα νέα φωτιστικά σώματα LED που είδαμε στη νέα γενιά Auris, ενώ σημαντικές είναι και οι διαφοροποιήσεις στο υπόλοιπο μέρος του προβόλου. Η σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα έχει αλλάξει ριζικά με τον Machado να εμπνέεται μια ακόμη φορά από το Auris και να δίνει στο μοντέλο μία αρκετά πιο σπορτίφ κυψελωτή γρίλια που προσθέτει πολλούς… πόντους στον δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου.
 
Τι γίνεται όμως με την παλέτα των μηχανικών συνόλων με την οποία θα μπορούσε να εξοπλιστεί το μοντέλο; To γεγονός ότι το νέο Corolla θα βασιστεί πιθανότατα και αυτό στην ΤΝGA πλατφόρμα που στηρίζει την πλειοψηφία των μοντέλων της γκάμας, δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία να του «φορέσει» αρκετούς κινητήρες. Φήμες αναφέρουν ότι θα μπορούσε εξοπλιστεί με όλα τα τωρινά μοτέρ ενώ πιθανό θεωρείται να λάβει δύο υβριδικές εκδόσεις: μία με τον 1,8 λίτρων κινητήρα συνολικής ισχύος 122 ίππων που έχουμε συναντήσει και στο C-HR και μια άλλη με τον δίλιτρο κινητήρα που σε συνεργασία με το ηλεκτρικό μοτέρ θα αποδίδει 180 άλογα. Diesel μοτέρ δεν θα πρέπει να περιμένουμε, καθώς η Τοyota θα «κόψει» σταδιακά τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις από την γκάμα της.

Η νέα γενιά Corolla αναμένεται να αποκαλυφθεί το πολύ μέχρι τις αρχές του 2019.

Toyota
test center