H τιμή του νέου Golf GTI θα είναι ίδια με αυτή της τωρινής γενιάς.

To νέο VW Golf GTI;

6.396 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Aυτά είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά που μαθαίνουμε ότι θα έχει το επόμενης γενιας Golf GTI. Πόσο θα φτάσει η ισχύς του και τι τιμή θα έχει;

Το όγδοης γενιάς Volkswagen Golf αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στο 2019 και ήδη έχουν ξεκινήσει να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από την GTI έκδοση του μοντέλου που θα ακολουθήσει λίγο αργότερα.

Όσον αφορά στην ισχύ, σύμφωνα με την Auto Bild, αυτή αναμένεται να αυξηθεί στα 300 άλογα ενώ αν και υπάρχουν διάφορες πληροφορίες που θέλουν την VW να εξοπλίζει το μοντέλο με σύστημα τετρακίνησης, πράγμα που θα το κάνει μακράν το πιο ικανό Golf GTI που έχει κατασκευαστεί εργοστασιακά, πηγές από την Γερμανία αναφέρουν πως αυτό δεν θα γίνει, τουλάχιστον στην επόμενη γενιά.
 
Όπως μπορείτε να δείτε και στην ψηφιακή scoop εικόνα, το μοντέλο θα εξοπλίζεται με μια πολύ μικρή γρίλια αλλά και με έναν μεγάλο αεραγωγό χαμηλά που θα καλύπτει τον προφυλακτήρα από άκρη σε άκρη. Σχετικά με το πίσω μέρος, το Golf GTI θα συνεχίσει να ξεχωρίζει χάρη στην μικρή του αεροτομή και τις δύο απολήξεις της εξάτμισης ενώ όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, αυτός θα είναι φυσικά δάνειο από το «απλό» Golf και θα φέρει πάνω του το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment και το πλήρως ψηφιακό σύστημα Virtual Cockpit στον πίνακα οργάνων.

Τέλος οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως τόσο η τιμή του νέου Golf όσο και αυτή του Golf GTI θα είναι ίδια με αυτή της τωρινής γενιάς, τουλάχιστον για την γερμανική αγορά, κάτι που σημαίνει πως η τιμή θα διαμορφώνεται, για το GTI, από τις 33.600 ευρώ.
 

Toyota
test center