• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ψηφιακή πρόταση για το πώς θα μοιάζει το μοντέλο αυτό από γαλλικό περιοδικό.

To νέο ηλεκτρικό VW SUV;

3.051 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/2/2020

To νέο μοντέλο θα έχει πιο off-road χαρακτήρα και θα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα μέσα στην ID γκάμα. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


Έτοιμη να δώσει το πράσινο φως για την κατασκευή ενός νέου ηλεκτρικού SUV που θα ενσωματωθεί στην ID γκάμα της για να αντιμετωπίσει τις BMW iX3 και Mercedes EQB είναι η Volkswagen.  

To SUV έχει το ψευδώνυμο Ruggdzz στις κόλπους της εταιρείας λόγω του ότι η σχεδίασή του θα είναι αρκετά πιο «σκληραγωγημένη» σε σχέση με τα υπόλοιπα ID μοντέλα της φίρμας. Το μήκος του θα είναι κοντά στα 4.600 χιλιοστά με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως, αν και το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης, η VW έχει ήδη αποφασίσει πως θέλει να το λανσάρει το 2023.

Σε αντίθεση με το ID.4 crossover/SUV που αναμένεται να κάνει σύντομα ντεμπούτο, το SUV στο οποίο αναφερόμαστε θα υιοθετήσει πιο boxy χαρακτηριστικά ενώ μέσα στις σκέψεις της εταιρείες είναι να προσφέρει και μια 7θέσια έκδοση του μοντέλου, μεγαλώνοντας λίγο το μεταξόνιό του, για τις αγορές της Κίνας και της Βόρειας Αμερικής.

Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πάντως πως θα χρησιμοποιήσει την MEB πλατφόρμα του ομίλου και θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, πράγμα που θα του δώσει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.