Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Bugatti είναι... πατίνι!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Bugatti είναι... πατίνι!

1.761 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2022)

Μπορεί η Buggati να μας έχει συνηθίσει σε supercars με επιθετική εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις ωστόσο το επόμενο μοντέλο της γαλλικής φίρμας θα κινείται σε 2 ρόδες και η τελική του θα φτάνει τα 30 χλμ/ώρα!

Ανακοινώνει την παράγωγη ηλεκτρικού πατινιού η Buggati

Στην ανακοίνωση πως σύντομα θα κυκλοφορήσει ηλεκτρικό πατίνι προχώρησε η Buggati. Το νέο της αυτό όχημα παρουσιάστηκε στην Έκθεση CES και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Βytech International με σκοπό να είναι προσιτό στον καθένα και να χρησιμοποιείται καθημερινά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με αυτονομία 35 χλμ./ώρα και τελική έως 30 χλμ./ώρα

Το ηλεκτρικό πατίνι της Buggati διαθέτει μια εσωτερική μπαταρία που προσφέρει αυτονομία 35 χιλιομέτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 700-watt που του δίνει την δυνατότητα να αναπτύξει ταχύτητα έως 30χλμ./ώρα. Buggati έχει εξοπλίσει το πατίνι της με τρία mode λειτουργείας (Economy, City και Sport), δίνοντας την δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στο πως θέλει να κινηθεί εκείνη την στιγμή.

Ζυγίζει μόλις 16 κιλά και αναδιπλώνεται εύκολα

Μπορεί η Buggati να μας έχει συνηθίσει σε κάπως πιο γρήγορα οχήματα, ωστόσο η γαλλική εταιρεία κάνει ξεκάθαρο πως το πατίνι της ανήκει στην ευρύτερη γκάμα της και αυτό πιστοποιείται από το σήμα «EB» που έχει τοποθετηθεί στο ηλεκτρικό της δίτροχο. Το πλαίσιο του σκούτερ είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου και ζυγίζει 16 κιλά ενώ υπάρχει η δυνατότητα να αναδιπλωθεί για την πιο εύκολη μετακίνηση του. Το ηλεκτρικό πατίνι διαθέτει μια μεγάλη οθόνη που δείχνει την ταχύτητα, τη λειτουργία και την αυτονομία της μπαταρίας καθώς και τα μπουτόν για τα φώτα του.  Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center