Το Ρονάλντο ποζάρει δίπλα στην McLaren Senna.

Το νέο «κόσμημα» του Κριστιάνο Ρονάλντο (+vid)

4.123 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2019)

Η αγάπη του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα τα ακριβά, πολυτελή και γρήγορα μοντέλα είναι δεδομένη. Έτσι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποφάσισε να προσθέσει στην πλούσια συλλογή του τη McLaren Senna.

Ο άσσος της Γιουβέντους πριν από λίγες ημέρες παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο και μάλιστα γνωστοποίησε το γεγονός μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως ήταν φυσικό  δημοφιλής ποδοσφαιριστής μαζί με την πανίσχυρη Senna των 800 ίππων και των αντίστοιχων Nm ροπής, συγκέντρωσαν πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον του κόσμου και η είδηση έγινε viral.
 
Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το βίντεο παρουσιάζει τις πρώτες στιγμές του διεθνούς ποδοσφαιριστή και του βρετανικού hypercar.
 
Για αυτούς που δε θυμούνται ή δεν γνωρίζουν να πούμε πως υπεύθυνο για την κίνηση της Senna είναι ένα 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο, που βρίσκεται πίσω από τον οδηγό το οποίο συνεργάζεται με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, κινώντας τους πίσω τροχούς. Η ισχύς του κινητήρα ανέρχεται στους 800 ίππους και η ροπή του στα 800 Nm, γεγονός που σημαίνει πως διαθέτει 668 ίππους στον τόνο!
 
Σε 2,8 δευτερόλεπτα τρέχει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα, σε 6,8 δευτερόλεπτα το 0-200 χλμ./ώρα και 18,8 δευτερόλεπτα το 0-300 χλμ./ώρα, επιδώσεις που θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ισάξιες με αυτές του πολύ γρήγορου Ρονάλντο.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green