2 φωτογραφίες »

Το νέο μονοθέσιο της Aston Martin;

2.424 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2020)

Η Racing Point θα γίνει του χρόνου Aston Martin και αυτή είναι μια πρόταση για το πως θα μοιάζουν τα μονοθέσιά της.


Την επόμενη χρονιά, η Racing Point θα μετονομαστεί σε Aston Martin καθώς θα έχει την εργοστασιακή υποστήριξη της βρετανικής φίρμας, και όπως είναι φυσικό, θα σταματήσει να έχει το ροζ χρώμα στα μονοθέσιά της.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Oclay Tuncay Karabulut αποφάσισε να σχεδιάσει και να παρουσιάσει την πρόταση του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μονοθέσιο της Aston Martin την επόμενη χρονιά. Τα χρώματα που διάλεξε είναι το μαύρο κυρίως για το εμπρός μέρος και το λαχανί ενώ υπάρχει και μια λωρίδα ροζ για τον βασικό χορηγό BWT.

Aν και το ροζ χρώμα κάνει τα μονοθέσια της Racing Point να ξεχωρίζουν μέσα στην πίστα, τα νέα χρώματα που επέλεξε ο σχεδιαστής είναι εξίσου «χτυπητά» στο μάτι και παράλληλα δεν γίνονται στόχος«περίεργων» σχολίων.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Lawrence Stroll αποκάλυψε πριν λίγους μήνες πως το αυτοκίνητο θα είναι βαμμένο στο παραδοσιακό πράσινο British Racing ενώ έχει διαρρεύσει πως θα υπάρχουν αρκετές ροζ λεπτομέρειες.

Η Aston Martin αναζητά τον οδηγό που θα πλαισιώσει τον Sebastian Vettel, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως αυτός δεν θα είναι άλλος από τον γιο του ιδιοκτήτη, Lance Stroll.
 

Mercedes
test center